VW golf 7 amordid teevad häält?

Küsimused, probleemid ja arutelud seoses alusvankriga, amortide, velgede ja rehvidega.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Ahto90
Uustulnuk
Auto: VW golf 7 variant

Lugemata postitus Postitas Ahto90 »

Tere, ostsin uue golf variandi 2015 a ja kruusa või halval teel sõites tuleb nagu imelik klõbin/kolin tagant. Käisin teeninduses, vahetati algul üks tagumine amort ära, hiljem teine aga ei midagi. Leidsin internetist mingi eelmise aasta lingi: http://w3.ee/openarticle.php?id=1890447&lang=est ,et golf ongi sellega hädas.
mingi suvaline youtube link ka kuid seal umbes sama hääl: https://www.youtube.com/watch?v=x_1cLNtr75Y
Ühesõnaga, see tulenev hääl väga kõva ei ole kuid siiski. ütlesin kohe mölleris, et pangu siis teise firma amordid alla kui tehas ei suuda korralikke teha, kuid vaidlevad vastu et ei saa garantii korras jnejnjne. Küsimus siis kas keegi on ka sama probleemiga kokku puutunud või oskab keegi midagi asjalikku öelda??

Kasutaja avatar
R36
Tunnustatud
Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
Tänanud: 43 korda
Tänatud: 198 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas R36 »

stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus

Kasutaja avatar
TiitRE
Huviline
Auto: VW Passat B7 2.0 TDI DSG 2011; BMW E70 xDrive 30d M-pakett 2009; VAZ 21063 1985; Suzuki KingQuad LTA-700 2007; Škoda Octavia 2.0tdi DSG 2005
Tänanud: 59 korda
Tänatud: 93 korda

Lugemata postitus Postitas TiitRE »

Pole õigusi lugemiseks? Vaid klubiliikmetele? :)

Kasutaja avatar
R36
Tunnustatud
Kontakt:

Re: VW golf 7 amordid teevad häält?

karlj. kirjutas:Vahepeal jälle toimetatud.
Boral läks klapikambrikaane tihend vahetusse ja stabika puksid. Nüüd toimetab veidi paremini, aga mootor töötab ikka ebaühtlselt.

Gti-ga käisin täna mölleris ja tegin miskisuguse teadjamehega sõidu, et kuulata klobinat tagasillas. Härra väitis, et tema ei kuule midagi ja kui mind häirib, siis saab ju alati raadio kõvemini mängima panna. Ei andnud selline suhtumine rahu ja sai tuttavate mehhaanikutega auto ette võetud. Natuke uurimist ja loksutamist, ning selgub, et tagumises vasakus amordis on loks sees. Homme tagasi möllerisse ja loodan, et jälle mõnda naeruväärset soovitust ei tule.
karlj. kirjutas:Pole ammu teemat täiendanud.
Suve jooksul midagi märkimisväärset rohkem ei toimunud. Käisin korra veel miili sõitmas, parandasin mõne pügalaga ehk 224 km/h.
"Huvitavaks" läks nüüd see nädal jälle, kui talvised sõõrikud alla läksid. Juhuslikult sattus pilk peale tagumisele amordile ja selle alumisele puksile, mis tundus kahtlane. Käega väänates oli paindumine minu jaoks nii jõhker, et tuli mõned riivatud sõnad pilduda. Samas pani see ka kohe lambid peas põlema, et see võib olla põhjus klobinale tagasillas. Selle klobina üle olen kurtnud juba auto omamise hetkest ja käinud korduvalt mölleris kurtmas. Eelnevalt olen saanud vastuseid stiilis: "See on rehvimüra", "Sul pakiruumis midagi ilmselt klobiseb", "Pane raadio kõvemaks, kui häirib". Käisin ja lasin need tagumised puksid üle vaadata ja nõu küsimas kahes erinevas tuttavas autoremondi töökojas ja sain mõlemast vastuse, et nii jõhker painduvus ei ole normaalne. Saabudes Möllerisse juba päris tigedana ja natuke lärmi tehes hakkasid asjad natuke liikuma. Auto võeti kohe sisse tõstukile ja kutsuti ka mind koos müügimehega töökohta. PS. kui keegi tahab möllerautost uut autot osta siis soovitan soojalt Glen-Kalev Laigot. Olen temalt mitu erinevat autot ostnud ja klienditeenidus tema poolt on tipptasemel. Auto teemal edasi, kutsuti sisse ja üks asjapulk, kes väitis, et tal on jube kiire ja tund jookseb hakkas kangiga pukse kangutama. Tema lõpphinnang oli, et see on normaalne ja nii peabki. Sama väitis keegi kõvem asjapulk, kellega korduvalt olen juba sõitmas käinud ja saanud eelnevalt mainitud naljakaid lahendusi. Tema soov oli jälle sõitma minna ja kuulata. Sellega ma nõus ei olnud, sest ma juba teadsin, et see laheneb ainult sellega, et ma raiskan enda kütust ja aega, et saada järjekordne debiilne vastus. Lõpuks palusin auto ajada amortide testimise pukki, et kuulata seest kas koliseb või mitte. Võnked olid nii metsikud, et kõik muu peale tagumise silla hakkas autos plärisema ja mürisema. Lõpptulemusena saime asja niikaugele, et kui ma suudan ise kolina helifailina salvestada, siis vahetatakse midagi ära, aga mida vahetatakse seda ei tea.

Väike stiilinäide veel mustamäe Møllerist. Käis üks ettevõtte jetta hoolduses ja kurtis, et pidurid kriuksuvad. Vastati, et viga pole midagi, vaid piduriklotsid käivad koos kettaga ringi ja see on täiesti normaalne uutel autodel...

Teen ka väikese nimekirja probleemidest mis on tekkinud seoses selle autoga:

Klobin tagasillas
kõik tuled mis armatuuris on läksid järjest põlemas visates errorit - lõpptulemusena oli kokku 12 erinevat errorit elektroonikalt.(lahenes - põhjus teadmata)
tagurduskaamera ei tominud, samuti ei toiminud luugi avamine tagant (lahenes - põhjus teadmata)
tehasest tulnud suverehvid ei oma pidamist vihmas - vesiliug on garanteeritud
puutetundlik ekraan keskel jookseb külma ilmaga kokku (juhtunud umbes 4 korda eelmine talv, väga ei häiri kui just navi pole vaja kasutada. hakkab tööle kui autos sees soojemaks läheb.)
esimesed amordid kriuksuvad kui sõita üle teekünnise.
vibratsioon veermikus, kui on jahedam hommik, laheneb kui võtta mõni äkilisem kurv.
tehasest tulnud kojamehed kestavad 2 kuud ja hakkavad siis kriipima.
värvi kvaliteet ei kannata mingisugust kriitikat.
külmalt startides teeb soundactuator ( kõlar tulemüüris, mis peaks jäljendama ja võimendama mootoriheli) metsikult rõvedat plärinat.
AutoHold osades olukordades (tõusud, langused vahel ka tasase maa peal) ei vabasta pidureid.

Ärge saage valesti aru, ma tõesti hindan seda autot. Väga võimekas ja häid emotsioone tekitav sõiduvahend, aga arusaamatu on tegeleda nii paljude probleemidega, kui auto pole veel aastatki vana.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus

Ahto90
Uustulnuk
Auto: VW golf 7 variant
Re: VW golf 7 amordid teevad häält?

Lugemata postitus Postitas Ahto90 »

heh, täpselt sama probleem, kas ja kuidas ma saan seda täpsemalt lugeda ja/või sellega kursis olla?

Kasutaja avatar
R36
Tunnustatud
Kontakt:

Tegu on klubiliste autod all oleva teemaga.

Vajalik hakata klubiliseks

Või kirjuta otse: http://foorum.vwklubi.eu/memberlist.php ... le&u=18670

Vasta

Mine “Veermik”