Mootori vibra salongis

Jutud VW diiselmootorite teemadel.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
penskar
Huviline
Auto: VW Golf MK1
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 4 korda

Mootori vibra salongis

Lugemata postitus Postitas penskar »

Mul on Golf 1 pandud 1.9td 55kw AAZ mootor, mis muidu töötab väga ilusti, aga vibratsioon jõuab kõik edasi salongi.
Algul arvasin, et mootoripadi või padjad läbi, aga peale nende vahetust olulist paranemist ei täheldanud.
Millest veel võib vibra salongi jõuda? Äkki mootoriga siiski mingi jama või golf 1 diisel väristabki hambad välja?

Mainin igaks juhuks, et vibra on just tühikäigu pööretel. Ca 900-1200 pööret on kõige hullemad. 2000+ on kõik hea vaikne.

tobimarg
Huviline
Auto: VW Passat B8.5 Executive
Tänanud: 141 korda
Tänatud: 39 korda

Re: Mootori vibra salongis

Lugemata postitus Postitas tobimarg »

Nii palju kui mina kunagi seda mootorit omanud ja kasutanud olen Golf III ja Passat B4 puhul, siis eks ta üks paras traktor olegi, mingit erilist rafineeritust seal oodata ei tasu. Kunagi ei muidugi paha kontrollida kas süüde paigas ja pihustid teevad oma tööd korralikult. B-osa patjade puhul on kasutajate tagasiside ka nii ja naa, mõnel on hoopis hullemaks läinud asi :)

Kasutaja avatar
silverpik
Veteran
Telefon: +372 5335 9600
Auto: VW Passat B5 1.9 TDI 81kW "Traktor" VW Passat B5.5 2001 96kW 4motion
Tänanud: 64 korda
Tänatud: 72 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas silverpik »

tobimarg kirjutas:B-osa patjade puhul on kasutajate tagasiside ka nii ja naa, mõnel on hoopis hullemaks läinud asi :)
Alla OEM või Lemförderi patja alla pannes on tühikäigul hambaplommide lahtiväristamine väga tõenäoline - st sisuliselt sama nagu padja puudumine. Seda siis targemad saunas räägivad.
“I have approximate knowledge of many things” - Demon Cat
Veebilehed ja SEO, digiturundus, disainid ja palju muud - aitame leida kuluefektiivsed lahendused paljudele muredele Hundikuu Agentuur

penskar
Huviline

Tänan vastuste eest. Vaatan järele, mis padjad mul on ja kui saan korralikud, siis annan teada ka tulemustest.

Kasutaja avatar
silverpik
Veteran
Telefon: +372 5335 9600
Auto: VW Passat B5 1.9 TDI 81kW "Traktor" VW Passat B5.5 2001 96kW 4motion
Tänanud: 64 korda
Tänatud: 72 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas silverpik »

Lihtne soovitus oleks - selle asemel, et võtta poest uus SLR vms mootoripadi ~20 € eest, võta hoopis lammarist sama hinna eest korralik terve OEM padi. Jah, selle eluiga on juba poole peal, aga vähemalt toimib mootori vibratsiooni summutina.
Viimati muutis silverpik, 17 Juun 2016, 08:34, muudetud 1 kord kokku.
“I have approximate knowledge of many things” - Demon Cat
Veebilehed ja SEO, digiturundus, disainid ja palju muud - aitame leida kuluefektiivsed lahendused paljudele muredele Hundikuu Agentuur

penskar
Huviline

Sellega see jama, et romulates pole ühtegi Golf 1-te. Mul kõik mootoripadjad golf 1 omad. Võib-olla tuleb hoopis midagi modernsemat aretada?

Vasta

Mine “Diislid”