Jagan teiega kogemust enda 2000 B5 Passati remondiga.
Olen käinud temaga Flamekos, kuna asub mugavalt enda töökoha lähedal. Esimesel korral vahetati hammasrihmakomplekt ja kuna sain Flamekost parima pakkumise, siis selle ka valisin. Pakkumised olid stiilis Flameko 190eur, Forss 560eur ja mõned veel vahepealsed.
Niisiis viisin Flamekosse. Varsti helistati tagasi, et auto on valmis ja arve 420 eurot......kuna hammasrihma alumine kate oli katki ja seda oli vaja mäkaiveri teibiga parandada, sest uut kohe võtta ei ole. Ning katet oli vaja vist mitu tundi õlist puhastada, et saaks mäkaiveri teibiga parandada. Seega ei antud mulle võimalust uut katet sinna leida, sest raha oli vaja ju kliendilt kiiresti kätte saada ja auto töökojast välja

Teine sarnane kogemus oli jällegi Flamekost ja sama autoga. Auto sai küljepealt kõksu otse esirattasse, mispärast oli käändmik kõver ja vahetada oli vaja ka 2 ülemist õõtsa. Mõtlesin, et ehk sillaosade puhul midagi õlist puhastada ega mäkaiveri teibiga lappida ei ole vaja - ehk saavad härrased tööga viisakalt hakkama. Detailide hind oli ligi 200 eurot, kokku küsiti 640eur. Küsimuse peale, kas teie töömeeste kompetents piirdub sellega, et ülemiste õõtsade ja käändmiku vahetus (uute juppidega) võtab 7(!!!) töötundi ning, et olen sarnast tööd teinud kunagi ise ja algeliste tööriistadega 4 tunniga, ei osatud peale hülgemögina midagi vastata. Väideti, et töö teostati hinnakirja järgi ja töötunnid määratakse samuti arvuti programmi järgi, MITTE REAALSE töökulu järgi. Kuna klient julges midagi ütelda, tehti suuremeelselt allahindlust 640euri pealt 626euri peale ja läksin oma teed teadmisega, et sellesse hooramajja ma küll tagasi ei lähe.
Need eelnevad 2 näidet kõlavad küll suure hädaldamisega, kuid vabandage - see lihtsalt tahtis märkimist. Kui rahakott lubab osta 18 aasta vanust volkarit, siis otsige endale teine remondikoht kus on pädevad remondimehed ja mõistuspärane hinnapoliitika. Ka ei tasu jääda uskuma esialgset hinnapakkumist, sest kui auto juba kokku pandud, siis on raske olukorda tagasi pöörata. Kipub olema, et kõige odavamate pakkumiste juures lisanduvad ikka mingit ettenägematud kulud kus mingi polt ei tule mitte 4 töötunni jooksul lahti ja kus vist kõik töömehe lõuna- ja suitsupausid ning kõhulahtisuse pärast peldikus istutud tunnid maksab klient kinni.
Parimat ja häid kogemusi volkarite remondil!