Golf 7 2016 kindalaegas ja infotaiment süsteemi märg
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
MustVälk
- Veteran
- Auto: Subaru Outback 2015 2.4 129kw Bensiin
- Tänanud: 799 korda
- Tänatud: 116 korda
Tere. Küsin sõbra jaoks. Enne kui ise kaevun plastikute alla. Esiklaasile klaasipesu vedelikku lastes jookseb kuskilt klaasipesu vedelik salongi armatuuri taha kaasistuja poolele. Kindalaegas ja makk saab märjaks. Vihmaga ei ole probleemi ja tagaklaasile pesuvedelikku lastes ei ole samuti probleemi. Kas kellelgi on kogemust olnud? Ettetänades normaalsete vastuste eest. 
Kui sa arvad, et su tööd suudaks teha ka mingi masin, siis me ehitame selle masina sulle!
- R36
- Tunnustatud
- Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
- Tänanud: 43 korda
- Tänatud: 199 korda
- Kontakt:
Ma ausalt ei tea, kus tehniliselt konkreetselt sellel see voolik on aga ilmselt siseneb paremalt poolt salongi, sest ma mäletan et mööda paremat lävepakku see ehk oli.
Laegas maha käib üsna lihtsalt, makk vaja välja võtta, ning siis saab juba vaadata.
Laegas maha käib üsna lihtsalt, makk vaja välja võtta, ning siis saab juba vaadata.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 56 korda
- Tänatud: 589 korda
Midagi on pildil väga valesti.
G7 pesupaak on vasaku esitule all. Voolik jookseb kapoti vasaku hingeni ja seda mööda kapoti sisse, salongi see voolik ei tule. Kohe mitte miski valemiga ei saa esiklaasi pesu vedelik sealt kaudu paremale poole salongi tungida.
Olete ikka kindlad, et see klaasipesuvesi on?
Ega katuse luugiga isend pole?
G7 pesupaak on vasaku esitule all. Voolik jookseb kapoti vasaku hingeni ja seda mööda kapoti sisse, salongi see voolik ei tule. Kohe mitte miski valemiga ei saa esiklaasi pesu vedelik sealt kaudu paremale poole salongi tungida.
Olete ikka kindlad, et see klaasipesuvesi on?
Ega katuse luugiga isend pole?
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
-
MustVälk
- Veteran
Katuse luuki ei ole. Ja just ilmneb esiklaasile vett lastes. Kui R36 on õigus, siis võibolla on süüdi tagaklaasi voolik mis hoopis jookseb paremal pool autot. Ma ei ole kindel mitte milleski sest ma ei ole autot veel näinud. Jahutus vedelik tilguks koguaeg ma eeldan ja salongis oleks võimatu nähtavus (tean omast kogemusest). 
Kui sa arvad, et su tööd suudaks teha ka mingi masin, siis me ehitame selle masina sulle!
-
t6nis3
- Huviline
- Auto: Golf III 1.9 TDI 81kw(104kw), Golf IV 1.9 TDI 81kw(104kw),
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 40 korda
Eks see teema ongi kahetine. Vihmaga vett salongi ei tule.Inserenid on ju nii teinud,et enne esiklaasi tulgu vihma,kui palju tahes,salong jääb kuivaks. Nüüd probleem,et pritsida esi klaasile vedelikku,ja parempoolne armatuur on märg.. Vahe märkusena. Katuse luuk ei oma mingit tähtsust kere vee lekkimiselt armatuuri all.Kui esiklaasi pritsingu voolik lekib,siis iial ei leki see salongi. Tehniliselt.
- kraff
- Klubiline
- Auto: Passat B8 / Tiguan Allspace Highline
- Tänanud: 81 korda
- Tänatud: 51 korda
Ega kojameeste übrust kattev plastik viga pole saanud? Selle plastiku all on salongi ventilatsiooni ava. Kuna selle ava all on ka salongifilter, siis ega see märg pole?
-
MustVälk
- Veteran
Teie vastused ja küsimused on minule arusaadavad. Kuna ma ise ei ole autot näinud, siis ma ei tea midagi rohkemat arvata.
Kui ma oleks näinud autot, siis ma arvatavasti suudaks ise kiiresti probleemile jälile jõuda.
Aga küsisin sellepärast, et järsku kellelgi on juba kogemust sellega.
Tõnis. Kõik muu on õige, aga tehniliselt võib katuse luugist või katuse luugi vee äravoolu voolikutest saab vesi salongi ja alati ei ole kindel mis suunas vesi otsustab minna.
Kui ma oleks näinud autot, siis ma arvatavasti suudaks ise kiiresti probleemile jälile jõuda.
Aga küsisin sellepärast, et järsku kellelgi on juba kogemust sellega.
Tõnis. Kõik muu on õige, aga tehniliselt võib katuse luugist või katuse luugi vee äravoolu voolikutest saab vesi salongi ja alati ei ole kindel mis suunas vesi otsustab minna.
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 56 korda
- Tänatud: 589 korda
Tegelt on see äärmiselt kummaline insener tehniline lahendus. Mis põhjusel oli vaja voolik viia vasakust nurgast paremale ja siis sealt taha. Sama hästi oleks võinud ju vasakul küljel see kõik toimuda.
Kas sa auto ajalugu tead? Ega lähi aastatel pole juhtunud avariid, kus esiklaas on tugevalt purunenud ja kilde eraldunud. Meil rääkis üks pääste teenistuja, et kunagi olnud juhtum kus põtra saanud auto läks paar aastat hiljem armatuuri alt põlema, kuna klaasi killud olid jäänud juhtmestikku kinni ja ajapikku nühkisid seal isolatsiooni läbi. Võimalik, siin on ka miski võõrkeha vooliku läbi hõõrunud, kuna tundub, et see kimab selle meedia seadme tagant läbi, mingit liitekohta vaevalt seal on.
Kas sa auto ajalugu tead? Ega lähi aastatel pole juhtunud avariid, kus esiklaas on tugevalt purunenud ja kilde eraldunud. Meil rääkis üks pääste teenistuja, et kunagi olnud juhtum kus põtra saanud auto läks paar aastat hiljem armatuuri alt põlema, kuna klaasi killud olid jäänud juhtmestikku kinni ja ajapikku nühkisid seal isolatsiooni läbi. Võimalik, siin on ka miski võõrkeha vooliku läbi hõõrunud, kuna tundub, et see kimab selle meedia seadme tagant läbi, mingit liitekohta vaevalt seal on.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....