lugu siis selline... ... passat 90 aasta... ... mingist hetkest hakkas mootor sinist suitsu v?lja ajama... ... klapid kl?bisevad ja tundub ka, et mootor t??tab suht eba ?htlaselt... ... peale k?ivitamist hoiab pikalt tuure?leval ja siis peale umbes 5 min s?itu hakkavad langema kuni l?puks t?itsa v?lja sureb kuna voolud kaovad ka ?ra ja seda s?idu pealt... ... lihtsalt mingist hetkest kaob j?ud ?ra ja masin sureb v?lja kui ?igel ajal pedaali ei vajuta! olukorda annab ennetada ainult siis kui linnavahel liigeldes avastad, et suunad ei t??ta ja puhur... ... siis tuleb ise tuure ?leval hoida, et mitte tee??rde vedelema j??da... ... kui kord juba v?lja sureb siis k?ima enam ei l?he ainult l?kates... ... nii mul t?na juhtuski sain ?ksi tiptunniajal autot k?ima l?kata... kas viin romulasse v?i oskab keegi midagi konkreetset ?elda... ... alustaks ?kki elektri vigadega, et masinaga ikke liikuda saax...
speedsterisse??? mis see siis on diagnost v?i... ... kus oleks k?ige soodsam????... ... suitsemise ja klapide kl?bina kohta arvan ise, et ?kki hammasrihm on ?he hamba ?le visanud ja s??de paigast ?ra... ... k?ttesegu vale... ... saab lihtsalt liigapalju peale??? tegemist on t?sise sinise suitsuga... ... ja mitte v?he !!!
Kuda see oli... et kui tuli musta... siis oli ?li ja kui tuleb sinist siis on bensiin... ??? vist oli niipidi. Ma arvan et sul on selle suitsu osas... k?ige m?istlikum minna samm sammult... algul kontrollid lihtsamad asjad kui need ei aita siis l?hed rohkem s?vitsi.
no jah arvamusi palju mina panustaks plokikaane tihendile ja kui sa seda pilli ikka peale seda jama veel edasi piinanud oled siis ka k?verale plokikaanele
Alusta siis elektriga - vaata alustuseks akuklemmid ja massijuhtmed ?le.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
kas ka ?li kaob ?ra? ja see suitsemine ei tule elektroonikast tegu on ilmselt mingi mehhaanilise efekt-anomaaliaga. pole muud kui lase oma mootor kui selline ?ra remontida v?i kui oskad tee ise;)
ps: kui k?ed ?lised oled kohe p?ris vw omaniku moodi:D
kui tõesti ON vaja minuga rääkida ja TÕESTI tahaks miskit tarka öelda siis tel: 56639927