?he v?i kahe reflektoriga esituled Golf 3-le?

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Golfrider
Huviline
Auto: MB Vito 115
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Golfrider »

tulede erinevus tuleb auto varustusastmest. 2 elemendiga on minu arvates paremad. Ja kui vee panna nii, et t?is ja pooltuled korraga p?levad on suht l?bus s?ita pimedas. Omast kogemusest need odavamad kestavad. :P Udukatest pole reaalselt mitte kottigi kasu. Pigem on need kui disainielemendid. V?limusele annab igatahes v?ga palju juurde. Lihtsalt minu arvamus.

4ratast
Huviline
Auto: BMW i4 M50
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 18 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas 4ratast »

Algselt postitas: kenwods
Kasutan teemat ?ra ja k?sin veel k?simuse. Et G3 aga pole seal olnud varem ees udutuled, vaid helkurid. Kuid vaatasin, et juhtmed ilusti olemas. Kui ma n??d tellin need udutuled, kas siis nad hakavad toimima. Ja kas see k?ib sama l?liti pealt nagu tagatuled?
Testriga / kontrolllambiga saad ju vaadata kas l?liteid kl?psides mingis asendis vool ka peale tuleb nendele juhtme otstele. Minu G3'l oli udukate jaoks eraldi l?liti topitud konsooli ( Selline r?me roheline l?liti mis sisse l?litatuna hullult helendas siis :D sakslaste huumor vist ;) )
▇ ▅ █ ▅ ▇ ▂ ▃ ▁ ▁ ▅ ▃ ▅ ▅ ▄

onusnooker
Huviline
Auto: VW Passat 1.6 77kw 2014a

Lugemata postitus Postitas onusnooker »

Ilmselt originaall?liti ei toimi, tuleb see vahetada tollega kus on peal esimeste udutulede funktsioon. Aga igasugu nuppe annab ju igale poole toppida, kuid enne tuleb ka salongist juhtmeotsad mis ette j?uavad ?les leida !

Vasta

Mine “Elektroonika”