O:p?sikiirusehoidja golf 3

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud
Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
Tänanud: 56 korda
Tänatud: 581 korda

Lugemata postitus Postitas jussike »

http://www.vwklubi.org/forum/viewthread" onclick="window.open(this.href);return false; ... #pid216948
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....

mix17
Huviline
Auto: VW Mk3 1,9Tdi 81kw

Lugemata postitus Postitas mix17 »

tdi on valmis olek peal ainult kangi vaja aga bensu mootoritel oli kah aga mingi G-t?his peb kusgil olema aga dislal esinduse hind on 1400eeku koos juhtme ja paigaldus juhendiga endal kah plaanis panna kohe peale aga hetk seisb see asi aga kui kusgil kuuled et geegi pakkub v?i midagi siis oleks kah huviline

coupe924
Huviline
Auto: VW Phaeton 5.0TDI, 5.0TDI, 1.9TDI

Lugemata postitus Postitas coupe924 »

ostad kangi... juhtmed v?id ise teha.. kuid kodeerimisega v?id veitsa h?tta j?eda:)

mix17
Huviline
Auto: VW Mk3 1,9Tdi 81kw

Lugemata postitus Postitas mix17 »

Algselt postitas: coupe924
ostad kangi... juhtmed v?id ise teha.. kuid kodeerimisega v?id veitsa h?tta j?eda:)

osadel on juba aktiveeritud aga jahm peab n?ustuma sinuga kes nattuke jagab assia ja interneti kasutada oskab leiab joonese. eks ma teen pilte siis kui omal kang k?es ja paigalduseks l?heb ...;D

ranz2
Huviline
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ranz2 »

Originally posted by coupe924
Igatpidi lihtsam ja odavam on osta too 1400.- komplekt esinedusest, saad kaasa k?ik kaablid koos pitikute ning kodeerimis juhistega. Ise kaableid teha mina sinna k?ll ei tahaks... esiteks pistikuid vaja, siis t?pseid jooniseid vaja jne jne jne. 2004a passatil panin ise peale ning ei ?tleks, et ka selle esindusest ostetud komplekti peale installiminegi nii lihtne oleks olnud.
Edasi viib ökoliikur VW passat 1,9TDI & Audi S2

Vasta

Mine “Elektroonika”