ma ei saa aru mis ime ravitsejaid loodetakse leida siin foorumis oi mul mootori tuli l?ks p?lema mis n??d viga on...... mootoritulel ei ole ju ?hest t?hendust vaid annab m?ista, et tuleb minna diagnosti. siin v?ib olla viga nii piduri ahelas, mootoris jne jne
sry kui keegi n??d solvub kuid sellest ju niii palju juttu olnud.
v?i teeme nii 500 eek tund panen kaarte et mis see tuli seekord n?itab vs diagnost sama raha eest.
Rahune. N?u andja v?ib kah alati eksida. Kuid kontrollida on ju ime lihtne. Ja eiolnud mootori tuli vaid t?hine eels??te tuli. Ja see jutt ei v?ta sentigi.
sry v?ibolla t?esti ?rritusin liigselt kuid t?nap?eva auto on nii keeruline mehhanism, et vigade tuvastamine suhteliselt keeruline isegi selleks vastavat tehnikat omades. eels??tek??nla tuli v?iks vihjata k?tuses?steemile v?i k??naldele ning esp j?lle piduris?steemile ja abs le samas v?ib ka viga peituda halvas ?henduses kuskil v?i n?iteks piduri konnas
Urmet,?ra otsi loogikat vigade otsimisel. Siin sama n?ide. Genekas ei laadinud etteantud volte, tuli kustunud(noh kui tuli ei p?le siis ju j?relikult k?ik korras.)Aga tahhokas saab impulsi (sageduse) m?histe vahelt.Diislist jutt.Ja tahhokas oli null.(seda kohe ei m?rganud.) Genekas jampsis natuka, kuid pull et ta tuld p?lema ei pannud. Ja jutu l?petuseks see ta andis mulle sellist infi et n??d auto paelaotsa ja koju.?LI TULI VILKUS. otsime loogikat.
Kodusel teel saab laadimise ?le kontrollida - see v?ib olla p?hjuseks loogikavastaselt s?ttivatele m?rgutuledele. Gen. laadimise kontroll-lamp ei s?tti m?nel masinal ka siis kui genekas k?ljest ?ra kukub.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
GTI. Kui kenekas ?ra kukub eeldan ma et ka ergutus juhe rebenes. Siis ei saagi lamp s?ttida. See polnud k?ll teemasse,kuid m?ni asi vajab ikka selgitust.
Kes aru ei saanud siis oli tegu kerge irooniaga autoinseneride loomingu aadressil
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..