G3 elektriakna kohta
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
G3 elektriakna kohta
Nimelt on mul ukse sees selline must karp, kus elektriakna releed jms vajalik sees. Ripub seal juhtmete otsas ja aken s?idab talle pihta. ?kki kellelgi pilti, kus see olema peaks, et aknale ette ei j??ks. Keegi on selle vist vahepeal puruks surunud, sest pool korpusest on kadunud.
Sama aknaga veel see jama, et kui hoiad nuppu all, siis liigub aken nii 4cm peatustega edasi, st iga kord liigub 4cm ja siis peab uuesti nuppu vajutama. See comfort funktsioon, et ?he nupuvajutusega t?itsa ?les s?idab ka ei toimi sellel aknal. Harjad l?bi?
Ja selline asi pole ka normaalne, et kui v?tmest ukse kinni keeran, s?idavad aknad natuke alla k?ik. Kui lahti keeran, s?idavad ?les tagasi.
Sama aknaga veel see jama, et kui hoiad nuppu all, siis liigub aken nii 4cm peatustega edasi, st iga kord liigub 4cm ja siis peab uuesti nuppu vajutama. See comfort funktsioon, et ?he nupuvajutusega t?itsa ?les s?idab ka ei toimi sellel aknal. Harjad l?bi?
Ja selline asi pole ka normaalne, et kui v?tmest ukse kinni keeran, s?idavad aknad natuke alla k?ik. Kui lahti keeran, s?idavad ?les tagasi.
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 82 korda
- Tänatud: 177 korda
V?tmega akende ja katuseluugi juhtimine ongi comfort-funktsioon - kas saad ka aknad ?he hooga alla/?les liigutada kui hoiad v?tit vastavas ??rmises asendis?
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
-
- Huviline
- Auto: Vento VR6-EDITION -> aus Arbuus
Mul on selle jupitamisega sama lugu. Liigub k?ll natukene rohkem kui 4 cm.
Sel juhul peaks vist l?bi olema sul see sama "must karp" kus sees akna releed jne. Sain ka ise seda eile teada.
Mul muidu akendega vahest selline jama, et kui auto puldist lukku panen ja siis nats aja p?rast kohe lahti teen, teeb auto vasaku tagumise akna u.7cm lahti ja esimesed cm v?i natuke alla. Kui kinni panen, siis l?hvad need avanenud aknad tagasi kinni. Parem tagumine ei l?he mul nigunii lahti. Seal vist midagi l?bi:)
Sel juhul peaks vist l?bi olema sul see sama "must karp" kus sees akna releed jne. Sain ka ise seda eile teada.
Mul muidu akendega vahest selline jama, et kui auto puldist lukku panen ja siis nats aja p?rast kohe lahti teen, teeb auto vasaku tagumise akna u.7cm lahti ja esimesed cm v?i natuke alla. Kui kinni panen, siis l?hvad need avanenud aknad tagasi kinni. Parem tagumine ei l?he mul nigunii lahti. Seal vist midagi l?bi:)
Arbuus driver since 2010
-
- Huviline
- Auto: Vento VR6-EDITION -> aus Arbuus
OMG!!!Algselt postitas: M-H
Eks v?tan mingi aeg mootori maha ja vaatan, mis harjad teevad.
P?ris sarnased aknad meil siis, mul peale selle vigase akna ka tagumine parem ?ldse ei t??ta:D Aga mis selle karbi ?ige nimi on, et oskaks kuskilt k?sida seda ?ldse?
Meil ikka P???RIS Sama KEISS

Mul peale juhiakna jukerdamise Samuti parem tagumine aken ei t??ta ;D Peaks koos lahendust otsima hakkama. Muidu selle ploki nimi peakski olema el akna mootori relee plokk. K?isin t?na ?hes lammaris ja seal pakuti varianti osta el akna mootor koos selle releega, sest eraldi nad ei tahtnud m??a. Hinnaks oli 1000 eeki. Natuke kosmiline, sest sama raha eest saaks isegi uue komplektse mootori relee plokiga.
Arbuus driver since 2010