soe mootor k?ivitub halvasti
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
soe mootor k?ivitub halvasti
golf IV-ga siis selline jama, et kylmalt l?heb poolest p??rdest k?ima kuid sooja mootoriga peab paar kolm p??ret k?iama enne kui k?ivitub. kust tasuks viga otsida? Auto on 99 aasta golf, 85kw.
teema algataja ei r??kinud, kas tegu diisel v?i bensiinimootoriga, sest 2.0bensiin on samuti 85kw olemas.
Kui jutt k?ib diislist siis sellel t?esti k?rgsurvepumpa ei ole ja seal on pihustitel paagipumbaga k?te peal ja pihusti teeb ise k?rgsurve, sellest ka nimi pumppihusti, selline s?steem on uuematel diislitel kasutusel.
74kw, 85kw, 96kw jne.
66kw ja 81kw diislitel on k?rgsurvepump ja pihusti naga vanal ajal.
Esialgu soovitaks diagnostikat. Kahtlustaks mootori temp. andurit, jne jne aga arvuti tuleks korra j?rgi panna, et mingit aimu saada
Kui jutt k?ib diislist siis sellel t?esti k?rgsurvepumpa ei ole ja seal on pihustitel paagipumbaga k?te peal ja pihusti teeb ise k?rgsurve, sellest ka nimi pumppihusti, selline s?steem on uuematel diislitel kasutusel.
74kw, 85kw, 96kw jne.
66kw ja 81kw diislitel on k?rgsurvepump ja pihusti naga vanal ajal.
Esialgu soovitaks diagnostikat. Kahtlustaks mootori temp. andurit, jne jne aga arvuti tuleks korra j?rgi panna, et mingit aimu saada
-
- Huviline
- Auto: vw passat 2008 2,0tdi DSG
vaatasin j?rgi 1,9 mootoril mis on pumpd??s on olemas selline varuosa mille nimetus on k?tuse ja vaakumpump mis asub mootori tagaosas selle varuosakood on 038145209N ja maksab 4783.-
seega ma ei olegi ?elnud et viga k?rgsurve pumbas vaid k?tusepumbas (ma ei m?tle etteandepumpa mis asub paagis)
seega ma ei olegi ?elnud et viga k?rgsurve pumbas vaid k?tusepumbas (ma ei m?tle etteandepumpa mis asub paagis)
vw ei hoia meid elus
meie hoiame vw elus
meie hoiame vw elus
-
- Huviline
- Auto: BMW i4 M50
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 18 korda
- Kontakt:
Jah, PD mootoritel on pump t?itsa olemas!Algselt postitas: Vader
vaatasin j?rgi 1,9 mootoril mis on pumpd??s on olemas selline varuosa mille nimetus on k?tuse ja vaakumpump mis asub mootori tagaosas selle varuosakood on 038145209N ja maksab 4783.-
Lisaks veel niipalju, et 85kW 1.9TDI mootoritel oli mingi aeg tehasepoolne tarkvara viga, mis halvendas t??sooja mootori k?ivitust. Tarkvara uuendatakse hoolduste k?igus VW esinduses (v?hemalt muul maal). Kunagi olen sellel teemal pikemalt siin foorumis kirjutanud, hetkel enam ei m?leta konkreetselt 100% mis mootoritel ja mis aastatel selline viga eksisteeris. Teisalt, kui selline probleem on tekkinud hiljuti, siis tarkvara kaela seda ajada ei tasuks

▇ ▅ █ ▅ ▇ ▂ ▃ ▁ ▁ ▅ ▃ ▅ ▅ ▄
-
- Huviline