passat 76kw 2001 a 1.9 tdi pihustid
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
passat 76kw 2001 a 1.9 tdi pihustid
mul selline probleem et veojõu tule lõi põlema. uurisin asja ja öeldi et pihustid ei tööta vahel. Siis puhastati mingid pihustite klemmid aga mure ei kadund. siis hakkas juba mootor tõmblema. Kas pean pihustid ära vahetama. kus seda lõunaeestis teha saab ja palju maksab. kas seda ise ka saab vahetada, olen mootoreid lahti võtnud. tänud
[Muudetud: 24.09.2009 joks32]
[Muudetud: 24.09.2009 joks32]
joks32 kirjutas:mul selline probleem et veojõu tule lõi põlema. uurisin asja ja öeldi et pihustid ei tööta vahel. Siis puhastati mingid pihustite klemmid aga mure ei kadund. siis hakkas juba mootor tõmblema. Kas pean pihustid ära vahetama. kus seda lõunaeestis teha saab ja palju maksab. kas seda ise ka saab vahetada, olen mootoreid lahti võtnud. vw passat 76kw 2001 a tänud
Sinujuttu jargi eeldan et mootoriks on PD? Kas sa ise tapset diagnoosi tead?( st kas sulle oeldi? )
Vahest on olnud et pihustite klemmid annavad jargi, aga neid ei pea mitte puhastama vaid kokkusuruma et oleks parem yhendus. Lisaks voiks yle kontrollida selle suure pistiku mis tuleb plokkikaane ylemise osa juurde ( vaakumpumbapoolt).
Ma kardan et pihustite vahetus muutub vaga kulukaks ( letis 9000.- 1 pihusti) lisaks nende vahetuseks on vaja kindlasti pihusti paigalduskomplekti ( pohimotteliselt 2 tihendid) ja oskused. Algselt e. siis tehase remondi juhiste jargi on vaja spetsialset abinou ( nimelt pihistid lahevad vaga tihedalt sisse ja kui neid paned oma kohale nad peavad olema suht sirgelt , muidu rikkud tihendid ara). Lisaks koigele selle on vaja peale sellist remonti paika keerata pihustite asend+ reguleerida pihusti ja nookuri vahe paika.
Kus sa diagnostikat tegid ? Lase uuesti ja mujal , see et pihustid et toota on vb selge aga on vaja teada pohjust?
Aleksei
[Muudetud: 24-9-2009 Monah]
Vahest on olnud et pihustite klemmid annavad jargi, aga neid ei pea mitte puhastama vaid kokkusuruma et oleks parem yhendus. Lisaks voiks yle kontrollida selle suure pistiku mis tuleb plokkikaane ylemise osa juurde ( vaakumpumbapoolt).
Ma kardan et pihustite vahetus muutub vaga kulukaks ( letis 9000.- 1 pihusti) lisaks nende vahetuseks on vaja kindlasti pihusti paigalduskomplekti ( pohimotteliselt 2 tihendid) ja oskused. Algselt e. siis tehase remondi juhiste jargi on vaja spetsialset abinou ( nimelt pihistid lahevad vaga tihedalt sisse ja kui neid paned oma kohale nad peavad olema suht sirgelt , muidu rikkud tihendid ara). Lisaks koigele selle on vaja peale sellist remonti paika keerata pihustite asend+ reguleerida pihusti ja nookuri vahe paika.
Kus sa diagnostikat tegid ? Lase uuesti ja mujal , see et pihustid et toota on vb selge aga on vaja teada pohjust?
Aleksei
[Muudetud: 24-9-2009 Monah]