LUKKU! K: Abi vaja - probleem pöörete ja tühikäiguga!
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: 53733202
- Auto: Audi A4 1.8T Quattro
LUKKU! K: Abi vaja - probleem pöörete ja tühikäiguga!
Tervist kõigile foorumlastele. Uurisin teisi teemasid ka, aa ei osanud kuhugi seda muret kirjutada, seega tegin uue teema. Lugu siis selline, et auto hakkas üleöö puterdama ja gaasi andes ei lähe pöördesse korralikult, puterdab algul ja kui gaas lahti lasta, sureb välja. Kohalt minekust ei saa rääkidagi. Samamoodi sureb välja ja kõik. Samuti ka kohapeal töötades sureb lihtsalt välja ja oleks selline tunne, et süüde on paigast ära, pöörded 800 vahepeal ja vahel püsivad 1500 peal (kuigi samuti hästi korraks). Süüde on paigas, küünlad on okei, küünlajuhtmed, jagaja kaas samamoodi hiljuti vahetatud. Tööle läheb iseeenest väga ilusti, aga pm kohemaid sureb välja kui gaasiga natuke juurde ei anna. Lambda ühendasin tagant ära korra, ei muutunud midagi. Samamoodi see andur, mis on tosoolilõdvikute küljes (temp. andur??? Neljajuhtmeline pistik läheb taha). Mõned juhtmed olen veel lahti ühendanud ja proovinud kas midagi muutub, aga ei midagi.
Oskab keegi midagi arvata sellest?
Oskab keegi midagi arvata sellest?
Viimati muutis MrAnre, 23 Jaan 2011, 23:58, muudetud 1 kord kokku.
- Max
- Veteran
- Telefon: 58022214
- Auto: VeeDub
Re: K: Abi vaja - probleem pöörete ja tühikäiguga!
Vaata, äkki on enne sind keegi kütusepumbale mingi takisti vahele pannud.
Teine asi - immobilaiser jamab. Äkki on võti õpetusest maas - siis ei taha ka auto käima jääda!
Rohkem praegu ei tule mõtteid pähe.
Max
Teine asi - immobilaiser jamab. Äkki on võti õpetusest maas - siis ei taha ka auto käima jääda!
Max
-
- Huviline
Kütusepump asub täpsemalt kuskohas muidu? Ning immot mul polegi.Max kirjutas:Vaata, äkki on enne sind keegi kütusepumbale mingi takisti vahele pannud.
Max
Kõige naljakam ongi muidu see, et olen juba kõva aastakese sõitnud ja probleeme pole olnud ei külmadega ega midagi. Ja pm üleöö hakkas miski jamama ja nüüd ei saa kohapealt äragi

-
- Huviline
- Auto: Volkswagen Golf III GTI Edition 110kw
Paagis peaks olema.
Ma teatsin ka et mul immot pole aga vist diagnostikas öealdi et peaks ikka olema.
Ma teatsin ka et mul immot pole aga vist diagnostikas öealdi et peaks ikka olema.
-
- Huviline
Ometi immo jaoks on tavaliselt võtmete kimbus mingi jubin kaasas, et see maha tuleks? Ei usu mina, et mul on, koguaeg ainult võtit keeranud ja pole probleemi olnud. Siin peab mingi muu kala kindlasti olema.kaic kirjutas:Paagis peaks olema.
-
- Huviline
Muide, siit ka küsimus, mismoodi bensupumpa kontrollida?
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 83 korda
- Tänatud: 177 korda
Kapotialla kütusetrassi külge ühendatakse manomeeter (kolmikuga) ja kontrollitakse palju on töötava mootori korral surve mida pump trassi annab.MrAnre kirjutas:Muide, siit ka küsimus, mismoodi bensupumpa kontrollida?
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
-
- Huviline
Selge, peab muretsema selle siis kusagilt.GTI kirjutas:Kapotialla kütusetrassi külge ühendatakse manomeeter (kolmikuga) ja kontrollitakse palju on töötava mootori korral surve mida pump trassi annab.MrAnre kirjutas:Muide, siit ka küsimus, mismoodi bensupumpa kontrollida?

-
- Huviline
Üks tähelepanek veel muide. Kui mul paagis vähe bensu on (ütleme siis nii, et esimese punase kriipsu peal seier ja alla selle), siis auto tööle ilma gaasivajutuseta minna ei tahtnud. Pidi kauemalt käiama. Kas see võib siis näidata seda, et pump hakkabki otsi andma?
-
- Huviline
Kas kellegil seda kütusesurve manomeetrit laenata oleks siit foorumist? Autoga liikuda töökotta ei saa ja laenata seda kellegilt pole niimoodi. Seega uurin, et äkki on mõni abimees siit?
-
- Huviline
- Auto: Volkswagen Golf III GTI Edition 110kw
http://foorum.vwklubi.ee/viewtopic.php?f=54&t=65335" onclick="window.open(this.href);return false;MrAnre kirjutas:Ometi immo jaoks on tavaliselt võtmete kimbus mingi jubin kaasas, et see maha tuleks? Ei usu mina, et mul on, koguaeg ainult võtit keeranud ja pole probleemi olnud. Siin peab mingi muu kala kindlasti olema.kaic kirjutas:Paagis peaks olema.
Äkki ikka on immo.
-
- Huviline
Oh pagana pagan. Võti näeb sama välja küll aga mul 93 aasta masin, igatahes ma lähen kohe uurin asja veits ;D Sest võtmel ma seda VW märki saan vajutada ja võti on täpselt samasugune.kaic kirjutas:http://foorum.vwklubi.ee/viewtopic.php?f=54&t=65335" onclick="window.open(this.href);return false;MrAnre kirjutas:Ometi immo jaoks on tavaliselt võtmete kimbus mingi jubin kaasas, et see maha tuleks? Ei usu mina, et mul on, koguaeg ainult võtit keeranud ja pole probleemi olnud. Siin peab mingi muu kala kindlasti olema.kaic kirjutas:Paagis peaks olema.
Äkki ikka on immo.
Edit: Immo ma välistan ma arvan, sest kui gaasi ise peal hoida, siis auto jääb tööle kenasti, kuid turtsub. Samas lasin auto soojaks 90 kraadini ja siis enam ei turtsunud gaasi andes ja välja ka enam nii kergelt ei surnud. Maanteel käitub kenasti, kütet ei võta oluliselt (kompuutri järgi) ja minekul ka ei turtsu.
Mida ma aga tähele panin, oli see, et auto pöörded kõiguvad tühikäigul palju ja éi taha enam 780 pöörde peal üldsegi olla...
Viimati muutis MrAnre, 11 Jaan 2011, 00:18, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
Nii, võtsin ööseks akupealt klemmid maha, ühendasin lambda juhtme lahti, panin uuesti tööle. Enam külmalt ei turtsu ja töötab ilusti, samamoodi kütet oluliselt ei võta, kuid pikapeale pöörded siiski vajuvad ära ja lõpuks sureb välja, natuke pöörded kõiguvad ka. On see normaalne, kui Lambda pistik lahti ühendatud on?
-
- Huviline
Niisiis, tundub, et oli Lambda viga. Sai nüüd vahetatud, pöörded seisavad paigal ja probleeme hetkel ei ole olnud.
Tänud vastajatele, kes viitsisid vähegi suud lahti teha!
Tänud vastajatele, kes viitsisid vähegi suud lahti teha!

Viimati muutis MrAnre, 23 Jaan 2011, 23:58, muudetud 2 korda kokku.