Hei
Olen aeg-ajalt hädas oma Passati käima saamisega. Mure nimelt selles, et -23 ja külmema ilmaga tahab pikka käiamist ja tvalisetl läheb käima alles kolmandal katsel. Samas 1 või 2 pütti hakkavad suht kohe popsutama. Käiamise ajal ajab tagant toore diisli haisu, mis nagu viitaks eelsüüte probleemidele.. Samas olen tähele pannud, et kohati hakkab käivitamise ajal kliima paneel kõiki kirju suhteliselt kiires tempos vilgutama, kuid kui auto käima läheb hakkab normaalselt tööle.
Kuidas oleks mõistlik eelsüüdet kontrollida? Esimesed 2 piipu on veel ehk kuidagi kätte saadavad aga salongi poolsed on küttefiltri ja tosooli vooliku vahel väga peidus.
Ahjaa.. Kui õues on juba nii 10 miinuse ümber siis läheb reeglina poolest pöördest.
Mootor on AVF ehk 96kW PD.
1.9 PD 96kW käivitusprobleemid
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: VW Passat 1.6 77kw 2014a
Re: 1.9 PD 96kW käivitusprobleemid
Natuke pusimist ja saab need teised piibud ka kätte, kui maha võtad siis lase mootor enne soojemaks, tulevad lihtsamalt.
-
- Huviline
- Telefon: 53067590
- Auto: Vento TD
Re: 1.9 PD 96kW käivitusprobleemid
Mina hiljuti kontrollisin oma 1,9TD-l eelsüütekaid. Samuti heast kättesaadaval on pooled, 2 on pumba taga. Sai lihtsalt kolmel toitejuhe eemaldatud ja testriga mõõdetud(takistust). Kuna neljas polnud kuhugi ühendatud siis ei pidanud ka juhet eemaldama. Aega läks ja 2 mutrit kaotasin, kuid sõbra abiga sain tehtud
omad nipid seal... lahti keerates kasutasin korra võtit, edasi kruvikeerajat, hiljem kruvika ja näppudega jurades tagasi, võtmega ainult tuugamalt kinni ja viola.