Golf 4 raadio juhtmestik.

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Rihox1
Huviline
Auto: VW GOLF 1.6 MK4 99a.
Golf 4 raadio juhtmestik.

Lugemata postitus Postitas Rihox1 »

Tekkis väike probleem.

Auto ei anna enam voolu süüte juhtmele raadio jaoks. 12v kollane juhe punase ribaga. kui keeran süüte sisse või panen lause mootori käima ei ole mingit vahet. mul on mingit vanemat sorti Multimeter millega ma saan kontrollida. testiks kontrollisin aku juhet ja sealt näitab ilusti voolu ära.

ei taha raadiot panna ainult aku taha ka enam... ühe korral olen 6 kuuga aku nii tühjaks juba lasknud (õnneks on aku laadur olemas :) )

Kas keegi oskab pakkuda kus kohast probleemi otsida ?

natuke ajalugu ka:

kui auto ostsin oli eelmine omanik lõiganud pooleks Süüte juhtme 12v(kollane punase ribaga) ja ühendanud selle Aku 12v juhtme külge. vist selle pärast et raadio töötaks isegi siis kui süüdet pole sees. kui ma auto ostsin ostsin sinna peaaegu kohe ka uue maki. ma võtsin selle süüte juhtme aku juhtme küljest ära ja ühendasin õige otsaga. peale seda hakkas raadio ka ilusti süütega tööle ja süüte välja keeramisel, pani raadio kinni ka. mingi hetk hakkasin kaotama raadiost kanaleid, st enam ei saanud korralikku ühendust. võtsin raadio välja et kontrollida kõiki juhtmeid.

exartein
Huviline
Re: Golf 4 raadio juhtmestik.

Lugemata postitus Postitas exartein »

naljakas. mul on sama asi :D kui lülitan mootori välja siis makk mängib rahulikult edasi ja saan makki sisse lülitada ka siis kui süüdet pole seeski ja osasi raadio kanaleid ma üldse ei kuule vist mingit 3 kanalit kuulen või nii. pole naq ennem sellele tähelepanu pööranud :D

Kasutaja avatar
R36
Tunnustatud
Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
Tänanud: 43 korda
Tänatud: 198 korda
Kontakt:

Re: Golf 4 raadio juhtmestik.

Lugemata postitus Postitas R36 »

Süüteluku klemmplaat vms... kuidas keegi nimetab.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus

Vasta

Mine “Elektroonika”