Kust saab turbo õlitus torustikku?

Küsimused, probleemid ja arutelud seoses mootoriga.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
kuusk623
Huviline

Kust saab turbo õlitus torustikku?

Lugemata postitus Postitas kuusk623 »

Tere

Autoks 1994 aasta Passat 1,9 tdi 66 kw mootoriga. Sai kanalis paigaldatud plokisoendus ning samal ajal hakkas silma turbost tulev toru mis läheb mootoriplokki (asub väljalaske all). Torule pressitud otsad kõik roostes ja lagunenud. Et laialiminemist välitda vahetaks selle toru seal väljalaske all ära. Kas see on turbo õli tagasivool? On see üldse surve all?

Kust seda leida? võibolla mõnel kogemusi - mis selle hind ka oleks?
Viimati muutis kuusk623, 18 Okt 2011, 19:18, muudetud 1 kord kokku.

dellu
Moderaator
Telefon: 5515335
Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 61 korda

Re: Kust saab turbo õlitus torustikku?

Lugemata postitus Postitas dellu »

Originaali laadset või B-na forssist, aga hind oli suht krõbe minuarust sellele jupile. Mina tõin endale Hydroscandist jupi voolikut ja oligi olemas. Muidugi siis pead enne diameetrit teadma (sisemist)
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

kuusk623
Huviline

dellu kirjutas:Originaali laadset või B-na forssist, aga hind oli suht krõbe minuarust sellele jupile. Mina tõin endale Hydroscandist jupi voolikut ja oligi olemas. Muidugi siis pead enne diameetrit teadma (sisemist)
Hydroscandi peale mõtlesin ka ise - kuidas aga siis vastavad otsikud otsa saavad? kas need ka pressitakse uued või tuleb vanad tervelt auto küljest eraldada?

dellu
Moderaator
Telefon: 5515335
Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 61 korda

Lugemata postitus Postitas dellu »

Ilelik kas sul siis teistsugune. Minu 1995a omal oli küll tavaline voolik, mis käis otsadest klambritega. Pean vaatama, mul 1994a golf ka juppideks, äkki seal teistsugune. Seal peaks alles olema see, kui kasutatu sobib saab äkki kaupa teha.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Kasutaja avatar
tito
Huviline
Tänatud: 220 korda

Lugemata postitus Postitas tito »

No ma lasin teha Hydroscandis, maksis 35 euri ,banjo kinnitus ja tavaline teises otsas ,toru materjaliks võtsin kuumakindlama ja metallrüüga (1m) ,kunas jookseb vl kollektori lähedalt. Vot tak :D
Viimati muutis Anonymous, 19 Okt 2011, 08:39, muudetud 1 kord kokku.

kuusk623
Huviline

Forss tegi pakkumise. Hetkel neil olemas ja hind 45 euri. Teatava soodukaga saaks hinna umbes ka sinna 35 kanti vast.

Vooliku turbo poolsest otsast tuleb välja toru kus otsas on rist plaat, mis läheb turbo vastavale kohale kahe poldiga kinni.
Ploki poolses otsas on kinnitus mis meenutab hydrovooliku otsa. Polt on ilmselt auguga ja läheb sellest toru otsas läbi.

Kasutaja avatar
tito
Huviline
Tänatud: 220 korda

Lugemata postitus Postitas tito »

kuusk623 kirjutas:Forss tegi pakkumise. Hetkel neil olemas ja hind 45 euri. Teatava soodukaga saaks hinna umbes ka sinna 35 kanti vast.

Vooliku turbo poolsest otsast tuleb välja toru kus otsas on rist plaat, mis läheb turbo vastavale kohale kahe poldiga kinni.
Ploki poolses otsas on kinnitus mis meenutab hydrovooliku otsa. Polt on ilmselt auguga ja läheb sellest toru otsas läbi.
No mul oli voolik u sama, Sinu kirjeldust lugedes :roll: Aga lasin teha vähe jämedamast torust ,ma asendasin selle plaadi osa keermega varjandi vastu :wink:
Aga mis puutub 45.- originaali laadsesse ,siis pole tõesti palju ,kui sealt veel kübeke alla ka tehakse !
Viimati muutis Anonymous, 19 Okt 2011, 09:30, muudetud 1 kord kokku.

Vasta

Mine “Mootor”