Golf 2 käetugi
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Golf 2 käetugi
Nimelt soetasin golf2 jaoks tehtud käetoe, kõik hea ja tore aga probleem selles, et seljatoe kõrgust ei saa reguleerida, kuna reguleerimisratas jääb vastu käetuge. Kuidas on kõige mõistlikum lahendada antud olukord? Kas seda ratast saab ka teisele poole ringi tõsta?
Viimati muutis argo, 02 Mär 2012, 18:26, muudetud 1 kord kokku.
Kes tasa sõuab, sel mädanevad aerud ära!
- rako
- Huviline
- Auto: 1 Kolhv 1
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Re: Golf 2 käetugi
Miks sul üldse reguleerimise ratas keskel on? kas nad mitte pole välimise küljepeal?
Istmed omavahel vahetuses äkki
Istmed omavahel vahetuses äkki
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
Kas siis ei peaks ka olema tuvavöö kinnitus valel pool?rako kirjutas: Istmed omavahel vahetuses äkki
Kuid reguleerimis ratas ilmselt valel pool, istmed pandud mitmest kokku? Vale poole seljatugi?
-
- Veteran
- Telefon: 56902793
- Auto: '88 JETTA
- Kontakt:
Reguleerimisratas on mk2'el "keskel". Kui see ette jääb võid istmete põhjad omavahel ära vahetada, siis jääb turvavöö kinnitus õigele poole, aga see reguleerimisratas ukse poole. Või siis selline variant nagu sõber kõrvalt välja pakkus, et sõida oma istmega tahapoole ja reguleeri siis seljatuge 

"kunagi arvasin et Rako normulks vend a nüüd tuleb välja et selline lamelli enn et ohohohohhhoooo." -tito
Istme põhja ka ei taha ära vahetada, kuna juhiistme kõrgus reguleeritav, kõrvalistujal pole. Ju siis jääb variant et iste taha, regullida ja uuesti ette. 

- rako
- Huviline
- Kontakt:
ja kui ise enamuses sõidad autoga siis paned korra paika ja korras ju 

Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
Seda küll aga ma ikka regullin paar korda nädalas natuke.rako kirjutas:ja kui ise enamuses sõidad autoga siis paned korra paika ja korras ju

- rako
- Huviline
- Kontakt:
reguleerimise friik oled siiskase89 kirjutas:Seda küll aga ma ikka regullin paar korda nädalas natuke.rako kirjutas:ja kui ise enamuses sõidad autoga siis paned korra paika ja korras ju

Ma vist olen ühe korra eelmise aasta jooksul regullinud kui ülevaataja paigast ära keeras. Naine liigutab ainult edasi ja tagasi istet kõrgust ja sügavust ja seljatuge õnnek ei keera.
Vaata mul kaheukseline, ja seljatoe klappimisega põrutab veidi paigast pikapeale, lisaks kui juhtub ka minu taga istuma inimene, siis keeran ikka paar tiiru ülespoole seljatuge. Nüüd jama ka selle klappimisega, mõnusalt käib reguleerimisratas vastu käetuge. Eks ta rohkem 4-ukselistele paremini istu. Üldse mk2-l kahe istme vaheline ruum eriti kitsas.rako kirjutas:reguleerimise friik oled siiskase89 kirjutas:Seda küll aga ma ikka regullin paar korda nädalas natuke.rako kirjutas:ja kui ise enamuses sõidad autoga siis paned korra paika ja korras ju![]()
Ma vist olen ühe korra eelmise aasta jooksul regullinud kui ülevaataja paigast ära keeras. Naine liigutab ainult edasi ja tagasi istet kõrgust ja sügavust ja seljatuge õnnek ei keera.
-
- Veteran
- Kontakt:
Ma väljendusin veits valesti, vabandustkase89 kirjutas:Istme põhja ka ei taha ära vahetada, kuna juhiistme kõrgus reguleeritav, kõrvalistujal pole. Ju siis jääb variant et iste taha, regullida ja uuesti ette.

"kunagi arvasin et Rako normulks vend a nüüd tuleb välja et selline lamelli enn et ohohohohhhoooo." -tito
Jah, sul on 4-ukseline, minul 2-ukseline, ehk kui teen seljatugede vahetuse, tekib probleem kuidas saada tahaistmele.Tanel kirjutas:Ma väljendusin veits valesti, vabandustkase89 kirjutas:Istme põhja ka ei taha ära vahetada, kuna juhiistme kõrgus reguleeritav, kõrvalistujal pole. Ju siis jääb variant et iste taha, regullida ja uuesti ette.Juhiistme põhi jääb ikka omale kohale! See reguleerimise osa on seljatoe küljes. Ma ise vahetasin ära, kuna panin G3 keskkonsooli istmete vahele ja see ratas jäi samamoodi ette. Istmed välja ja seljatugede vahetus kokku mingi 10 min max. Külgedel plastikute all on kinnitused ja pole polte ega midagi, splintidega vms oli see kinni.

-
- Veteran
- Kontakt:
Käed jäävad lühikeseks?
Ma arvasin, et see pole probleem
Eks rohkem annab ka lammutada, et ainult see reguleerimine teisele poole viia, aga eks ise vaata, kas asi on seda tööd ja aretamist väärt lõpuks.
Edit: oleks mul Jetta kupee, siis ma paneks ikka 4-ukselise sisu, kuna need hoovad on koledad
Ja kahe käe abil saab ka neljaukselise istmete seljatoe ette kallutada 

Edit: oleks mul Jetta kupee, siis ma paneks ikka 4-ukselise sisu, kuna need hoovad on koledad

Viimati muutis Tanel, 30 Jaan 2012, 20:08, muudetud 1 kord kokku.
Eks näis, eriti tore on raske kotiga tulla ja siis hakata sinna keskele turnima et istet ette saadaTanel kirjutas:Käed jäävad lühikeseks?Ma arvasin, et see pole probleem
)