Kui palju maksab, ja kui kiiresti kätte saab?
kas immo "eemaldasmine" oleks odavam...
Asun pärnumaal.
Ette tänades.
Passat 95a immo võtme hind?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
- R36
- Tunnustatud
- Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
- Tänanud: 43 korda
- Tänatud: 198 korda
- Kontakt:
Re: Passat 95a immo võtme hind?
Iga korralik võtmeputku peaks hakkama saama, Tartus oli hind ehk 45 v 50.
Eemaldamine emulaatoriga maksaks näiteks kui minu käest ostad 80 eurot, vajab jootmisoskust.
Eemaldamine emulaatoriga maksaks näiteks kui minu käest ostad 80 eurot, vajab jootmisoskust.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
tänan, kuid milleks mulle kallim variant [VW Bot: "Keel korda!"] ja veel ise jootmine..., eks üritan siis võtme lähiajal teha...golfi_vend kirjutas:Iga korralik võtmeputku peaks hakkama saama, Tartus oli hind ehk 45 v 50.

- Anvar
- Veteran
- Auto: Hunnik busse ja suitsev kaheraudne
Kallimat varjanti võib sul vaja minna kui viga pole võtmes vaid immoplokis või ajus.Sa ju ei kirjelda, mis on otsene probleem.Siis ei aita sind võti vaid peab emulaatri peale minema või kui annab siis remontima.zigarett kirjutas:tänan, kuid milleks mulle kallim variant ja veel ise jootmine..., eks üritan siis võtme lähiajal teha...golfi_vend kirjutas:Iga korralik võtmeputku peaks hakkama saama, Tartus oli hind ehk 45 v 50.
80-ndatel lõppes autode tootmine.
- R36
- Tunnustatud
- Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
- Tänanud: 43 korda
- Tänatud: 198 korda
- Kontakt:
Vastus järeldatuna minu vastusest... EIzigarett kirjutas:...kas immo "eemaldasmine" oleks odavam...
Viimati muutis R36, 25 Nov 2012, 17:39, muudetud 1 kord kokku.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus