Esiklaasi puurimine?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Esiklaasi puurimine?
Huvitaks, kus kohas Tallinnas saab esiklaasi lasta puurida, et peatada m?ra edasi jooksmist? Sai ostetud uus klaas ja juba teisele p?eval sain kivi nurka...
Viimati muutis argo, 11 Mär 2012, 07:25, muudetud 1 kord kokku.
-
- Klubiline
- Auto: Touareg ja Passat
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 7 korda
Tallinnas Petrooleumi t?naval garaazides on minul kahel autol esiklaasi m?rad peatatud.P?rast puurimist pandi auk ja see pragu mingit m?ksi t?is ja lasti UV lambiga ?le.Praktiliselt midagi ei j??nud n?ha (kes teab kus pragu on see n?eb)Telefoni numbri olen suutnud kuhugi ?ra panna.
,aga usun et kui sinna l?hed k?ll ?lesse leiad.Hind ei olnud ka tappev.

seal ka tegin... mqnedele autodele.. too t?tarlaps teeb v?ga korralikult!Algselt postitas: passatist
Tallinnas Petrooleumi t?naval garaazides on minul kahel autol esiklaasi m?rad peatatud.P?rast puurimist pandi auk ja see pragu mingit m?ksi t?is ja lasti UV lambiga ?le.Praktiliselt midagi ei j??nud n?ha (kes teab kus pragu on see n?eb)Telefoni numbri olen suutnud kuhugi ?ra panna.,aga usun et kui sinna l?hed k?ll ?lesse leiad.Hind ei olnud ka tappev.
aga klaasiteenindus (mustam?el) v?ga halvad kogemused.. kunagi sinna ei l?he enam !!!
Mingit t?psemat aadressi v?i tel. nr. ei oska ?elda?Algselt postitas: igor525seal ka tegin... mqnedele autodele.. too t?tarlaps teeb v?ga korralikult!Algselt postitas: passatist
Tallinnas Petrooleumi t?naval garaazides on minul kahel autol esiklaasi m?rad peatatud.P?rast puurimist pandi auk ja see pragu mingit m?ksi t?is ja lasti UV lambiga ?le.Praktiliselt midagi ei j??nud n?ha (kes teab kus pragu on see n?eb)Telefoni numbri olen suutnud kuhugi ?ra panna.,aga usun et kui sinna l?hed k?ll ?lesse leiad.Hind ei olnud ka tappev.
aga klaasiteenindus (mustam?el) v?ga halvad kogemused.. kunagi sinna ei l?he enam !!!
Mis seal klaasiteeninduses hullu siis tehti?
[Muudetud: 16-5-2006 qoolager]
Olen seda puurimist ka ise teinud.Kui edasi l?heb,on auk vale koha peale puuritud(sain omal nahal tunda,kuna ei n?inud,et pragu oli veidi pikem).Kui auk prao l?ppemise kohale puurida ei l?he ta kuidagi sealt enam edasi.Originally posted by dexter
?ldiselt ei soovitata klaase puurida kuna tihtipeale l?heb m?ra ikka edasi, nii et m?ttetu raha raiskamine.
Mul on puurid otsas,muidu v?iks isegi neid edasi teha.Ja selle puure ei ole Eestist saada.Olen mingeid aretisi sinna otsa proovinud ja hambaarsti puure,aga sobiva l?bim??duga ei ole.Ja suuremat v?iksemaks tehes j??b ikka vibra sisse.
no nii, n??d sain ka mina esimest korda elus klaasile m?ra:(, natsa v?hem kui 1 cm. Siin eespoolsed k?ll kirjutavad oma kogemusi aga ikka ei saa ?heselt aru, kus siis seda puurimist ja m?ksiga t?itmist ikka t?psemalt kvaliteetselt teha. J??n siis lootma, et keegi teist t?iendab seda postitust, ette t?nades.
Klaasiteenindus Kadaka tee 70c/1.
See 1 cm m?ra v?ib vabalt sul l?hiajal ka edasi joosta.Endal oli nii et sain klaasi ?les serva kivi ja kui bensiinijaamas ?ra k?isin oli m?ra 15 cm edasi l?inud.Puurisin augu ette ja kestis paar kuud kuni s?ber ukse liiga k?vasti kinni l?i ja m?ra cm 5 cm edasi l?ks.Sai j?lle auk ette puuritud ja n??d on kestnud juba ca. aasta.
See 1 cm m?ra v?ib vabalt sul l?hiajal ka edasi joosta.Endal oli nii et sain klaasi ?les serva kivi ja kui bensiinijaamas ?ra k?isin oli m?ra 15 cm edasi l?inud.Puurisin augu ette ja kestis paar kuud kuni s?ber ukse liiga k?vasti kinni l?i ja m?ra cm 5 cm edasi l?ks.Sai j?lle auk ette puuritud ja n??d on kestnud juba ca. aasta.
Kõik rahvusvahelised veod üle Euroopa! Transport*rent*transfeer
http://www.autostradarent.ee" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autostradarent.ee" onclick="window.open(this.href);return false;
- J?rvel Toyota keskuse taga (linna pool otsas) on mingi klaasiteenindus. Usun, et tegelevad ka klaasipuurimisega.Algselt postitas: padakonn
kurb, aga seal klaasiteeninduses siga pikad j?rjekorrad, pakuti aega alles peale 16. juunit, selle ajaga v?ib ju see m?ra juba p??rdumatu pikkuse v?tta:( Kas on veel kellelgi kontaktandmeid, kus see t?? kiirelt ja kvaliteetselt ?ratehakse?
- Veerenni t?navas, j?rvevana poolses otsas, pesut?nava taga on ka klaasiteenindus. Seal puuritakse, tasub uurida.
Dubs dont leak oil... they mark their spot
N??d siis asi kordatehtud. L??gile sain Veerenni 54 t??kojas. Maksma l?ks selle m?ra parandamine 200 raha, aega kulus selleks pool tundi. Natukene h?irib see, et m?ra on ikka k?llalt n?htav. Aga ?ldiselt olen rahul ja panen siia postitusse ka selle t??koja tel nr (soovitav on aeg enne kinnipanna) 503 9036 Rauno. Lisaks klaasiparandusele teeb ta ka sillareguleerimist (250 raha) ja laagrte vahetust ning muid veermimu t?id.
n?? on ikka jama k?ll, sain eile j?lle 2 kivi. K?igerohkem teeb see muret, et k?ik need kivid on saadud ?hel ja samal teel?igul, mida siin kolm n?dalat tagasi kaeti mingi mustakattega ja ainult paar p?eva oli piirang 30 km/h ja nagu need m?rgid mahav?eti hakkas see pull pihta. Kas on mingit seadust, et teeehitaja v?i maanteamet peab selle naljaeest vastutama?