Esiklaasi puurimine?

Küsimused, probleemid ja arutelud plekitöödest vilkuvate täringuteni.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

qoolager
Huviline
Esiklaasi puurimine?

Lugemata postitus Postitas qoolager »

Huvitaks, kus kohas Tallinnas saab esiklaasi lasta puurida, et peatada m?ra edasi jooksmist? Sai ostetud uus klaas ja juba teisele p?eval sain kivi nurka...
Viimati muutis argo, 11 Mär 2012, 07:25, muudetud 1 kord kokku.

UMMI
Huviline

Lugemata postitus Postitas UMMI »

dexter
Huviline

Lugemata postitus Postitas dexter »

?ldiselt ei soovitata klaase puurida kuna tihtipeale l?heb m?ra ikka edasi, nii et m?ttetu raha raiskamine.
minu töö ongi teiste õpetamine

passatist
Klubiline
Auto: Touareg ja Passat
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 7 korda

Lugemata postitus Postitas passatist »

Tallinnas Petrooleumi t?naval garaazides on minul kahel autol esiklaasi m?rad peatatud.P?rast puurimist pandi auk ja see pragu mingit m?ksi t?is ja lasti UV lambiga ?le.Praktiliselt midagi ei j??nud n?ha (kes teab kus pragu on see n?eb)Telefoni numbri olen suutnud kuhugi ?ra panna.;),aga usun et kui sinna l?hed k?ll ?lesse leiad.Hind ei olnud ka tappev.

igor525
Huviline

Lugemata postitus Postitas igor525 »

Algselt postitas: passatist
Tallinnas Petrooleumi t?naval garaazides on minul kahel autol esiklaasi m?rad peatatud.P?rast puurimist pandi auk ja see pragu mingit m?ksi t?is ja lasti UV lambiga ?le.Praktiliselt midagi ei j??nud n?ha (kes teab kus pragu on see n?eb)Telefoni numbri olen suutnud kuhugi ?ra panna.;),aga usun et kui sinna l?hed k?ll ?lesse leiad.Hind ei olnud ka tappev.
seal ka tegin... mqnedele autodele.. too t?tarlaps teeb v?ga korralikult!

aga klaasiteenindus (mustam?el) v?ga halvad kogemused.. kunagi sinna ei l?he enam !!!

qoolager
Huviline

Algselt postitas: igor525
Algselt postitas: passatist
seal ka tegin... mqnedele autodele.. too t?tarlaps teeb v?ga korralikult!

aga klaasiteenindus (mustam?el) v?ga halvad kogemused.. kunagi sinna ei l?he enam !!!
Mingit t?psemat aadressi v?i tel. nr. ei oska ?elda?
Mis seal klaasiteeninduses hullu siis tehti?

[Muudetud: 16-5-2006 qoolager]

w8
Huviline
Auto: Octavia RS(ex

Lugemata postitus Postitas w8 »

m?ealuse t?naval on ka, venepapi teeb ja v?ga h?sti 2a. tagasi oli cm hind 180 kui ma ei eksi ja mu esiklas autol ikka ees ja m?ra pole edasi l?ind.

termiit
Huviline

Lugemata postitus Postitas termiit »

Originally posted by dexter
?ldiselt ei soovitata klaase puurida kuna tihtipeale l?heb m?ra ikka edasi, nii et m?ttetu raha raiskamine.
Olen seda puurimist ka ise teinud.Kui edasi l?heb,on auk vale koha peale puuritud(sain omal nahal tunda,kuna ei n?inud,et pragu oli veidi pikem).Kui auk prao l?ppemise kohale puurida ei l?he ta kuidagi sealt enam edasi.
Mul on puurid otsas,muidu v?iks isegi neid edasi teha.Ja selle puure ei ole Eestist saada.Olen mingeid aretisi sinna otsa proovinud ja hambaarsti puure,aga sobiva l?bim??duga ei ole.Ja suuremat v?iksemaks tehes j??b ikka vibra sisse.

qoolager
Huviline

Ok sai tehtud!
Mis puutub juttu, et pole m?tet puurida siis vaidlen vastu, siiamaani olen k?ik korrad m?rad pidama saanud ja tuttuue klaasi puhul pead ikka paras kumm olema, kui lased lihtsalt m?ra ?le vaatav?lja joosta...

[Muudetud: 17-5-2006 qoolager]

padakonn
Huviline

Lugemata postitus Postitas padakonn »

no nii, n??d sain ka mina esimest korda elus klaasile m?ra:(, natsa v?hem kui 1 cm. Siin eespoolsed k?ll kirjutavad oma kogemusi aga ikka ei saa ?heselt aru, kus siis seda puurimist ja m?ksiga t?itmist ikka t?psemalt kvaliteetselt teha. J??n siis lootma, et keegi teist t?iendab seda postitust, ette t?nades.

UMMI
Huviline

Lugemata postitus Postitas UMMI »

Klaasiteenindus Kadaka tee 70c/1.
See 1 cm m?ra v?ib vabalt sul l?hiajal ka edasi joosta.Endal oli nii et sain klaasi ?les serva kivi ja kui bensiinijaamas ?ra k?isin oli m?ra 15 cm edasi l?inud.Puurisin augu ette ja kestis paar kuud kuni s?ber ukse liiga k?vasti kinni l?i ja m?ra cm 5 cm edasi l?ks.Sai j?lle auk ette puuritud ja n??d on kestnud juba ca. aasta.
Kõik rahvusvahelised veod üle Euroopa! Transport*rent*transfeer
http://www.autostradarent.ee" onclick="window.open(this.href);return false;

padakonn
Huviline

kurb, aga seal klaasiteeninduses siga pikad j?rjekorrad, pakuti aega alles peale 16. juunit, selle ajaga v?ib ju see m?ra juba p??rdumatu pikkuse v?tta:( Kas on veel kellelgi kontaktandmeid, kus see t?? kiirelt ja kvaliteetselt ?ratehakse?

misiganes
Huviline

Lugemata postitus Postitas misiganes »

Algselt postitas: padakonn
kurb, aga seal klaasiteeninduses siga pikad j?rjekorrad, pakuti aega alles peale 16. juunit, selle ajaga v?ib ju see m?ra juba p??rdumatu pikkuse v?tta:( Kas on veel kellelgi kontaktandmeid, kus see t?? kiirelt ja kvaliteetselt ?ratehakse?
- J?rvel Toyota keskuse taga (linna pool otsas) on mingi klaasiteenindus. Usun, et tegelevad ka klaasipuurimisega.
- Veerenni t?navas, j?rvevana poolses otsas, pesut?nava taga on ka klaasiteenindus. Seal puuritakse, tasub uurida.
Dubs dont leak oil... they mark their spot

w8
Huviline
Auto: Octavia RS(ex

Lugemata postitus Postitas w8 »

m?ealuse t?naval! mine uuri asja!

padakonn
Huviline

N??d siis asi kordatehtud. L??gile sain Veerenni 54 t??kojas. Maksma l?ks selle m?ra parandamine 200 raha, aega kulus selleks pool tundi. Natukene h?irib see, et m?ra on ikka k?llalt n?htav. Aga ?ldiselt olen rahul ja panen siia postitusse ka selle t??koja tel nr (soovitav on aeg enne kinnipanna) 503 9036 Rauno. Lisaks klaasiparandusele teeb ta ka sillareguleerimist (250 raha) ja laagrte vahetust ning muid veermimu t?id.

Cardo
Huviline
Auto: 1,9td 66kw 1998

Lugemata postitus Postitas Cardo »

Sama jama minulgi, aga m?ra liiga suur ja kivikoht m?rane, kas keegi pakub ka klaase soodsamalt 98 Passatile n?iteks

padakonn
Huviline

n?? on ikka jama k?ll, sain eile j?lle 2 kivi. K?igerohkem teeb see muret, et k?ik need kivid on saadud ?hel ja samal teel?igul, mida siin kolm n?dalat tagasi kaeti mingi mustakattega ja ainult paar p?eva oli piirang 30 km/h ja nagu need m?rgid mahav?eti hakkas see pull pihta. Kas on mingit seadust, et teeehitaja v?i maanteamet peab selle naljaeest vastutama?

Cardo
Huviline
Auto: 1,9td 66kw 1998

Lugemata postitus Postitas Cardo »

mis teel?ik see siis on ?

Lasin ka Veerennis ?ra parandada, mul oli u 20sm pragu ja l?x maxma 500.-
suht n?htamatu j?i v?rreldes endisega.

padakonn
Huviline

tegemist siis teel?iguga Narva mnt - Loksa, seda teedpidi s?idavad ka paljud V?sule.

padakonn
Huviline

Nii k?siks sellist asja. kus saab Tartus klaasi puurida ja palju umbes seal hinnad on?

Kasutaja avatar
marco
Huviline
Tänanud: 12 korda
Tänatud: 19 korda

Lugemata postitus Postitas marco »

Tartus tegeleb sellega AS Autoklaas Ringtee 58.

Hinda kahjuks ei tea.Kolm aastat tagasi tahtsid nad 100 krooni.

sprintt
Huviline
Telefon: 56150709
Auto: golf mk2 16v gti, golf mk2 1.3 swap 16v Gti, Honda civic 1.3 bike carbs

Lugemata postitus Postitas sprintt »

hambaarsti puur ja puurime ise ?ra:P...omal isa tegi kunagi nii.
tulen ja lähen, kõik on ikka veel siin.

Vader
Huviline
Auto: vw passat 2008 2,0tdi DSG

Lugemata postitus Postitas Vader »

hmm, minul tekkis k?simus kas t?esti kellelgi kaskot ei ole, et klaase puurite?
mul on kasko ja klaasiring 0.- seega ei ole mingit juramist v?iksemagi t?kke korral uus klaas.
vw ei hoia meid elus
meie hoiame vw elus

sillu7
Huviline

Lugemata postitus Postitas sillu7 »

Algselt postitas: Vader
hmm, minul tekkis k?simus kas t?esti kellelgi kaskot ei ole, et klaase puurite?
mul on kasko ja klaasiring 0.- seega ei ole mingit juramist v?iksemagi t?kke korral uus klaas.
k?ik ei ole liisinguga liikvel ja siis pole kasot vaja ;)

T6nis2
Huviline

Lugemata postitus Postitas T6nis2 »

Sillu7. Vaata uusriKkkad elavad teises maailmas. Mis nendel auto remondist pead vaja valutada.Mis siis et tuhandeid l?heb iga kuu liisingu makseteks. Kuid teema vana. Tallinnas J?rvevana 232 klaasi teenendus.Tel.6502168

Vasta

Mine “Kere & Sisu”