G3 1.9GTD salongiradikas
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
G3 1.9GTD salongiradikas
mure selles et kui mootor soojaks l?heb ja paneb puhuri p?hja, sis puhub ainult leiget ?hku...samas paned puhuri 2astme peale jatuleb tunduvalt soojemat.
yx tuttar arvas et salongi radikas on kinni vms...
kysimus seisnebki selles et kus see asub seal armatuuri all?ja palju v?ib uus radikas maksta kui viga ongi selles?
autoks on mul g3 93a 19 gtd
palun abi vea adasi otsimisel
ettet?nades
kysimus seisnebki selles et kus see asub seal armatuuri all?ja palju v?ib uus radikas maksta kui viga ongi selles?
ettet?nades
Viimati muutis argo, 11 Mär 2012, 05:31, muudetud 1 kord kokku.
Minu meelest on see enamikel vanematel autodel nii.. K.a minu autol. Eriti just k?lmalt k?ivitades, kui puhur max kiiruse peale panna siis l?heb palju aeglasemalt soojaks kui v?iksema kiirusega. Ja siin on ka loogiline p?hjus, kui v?ljas on k?lm, siis puhur jahutab radika nii k?vasti maha, et ta lihtsalt ei j?uagi soojemaks minna. Samamoodi on ka siis kui mootor on soe ja juba tuleb sooja ?hku, ega autosoojendus ei peagi olema kuuma?hupuhur v?i f??n, piisab kui ta hoiab normaalset temperatuuri, nii et omal mugav on. Minu meelest on ?sna v?imatu s?ita kui puhub nii et k?ik m?hiseb(kostub ka makist ?le) ja ei ole ju m?nus ka kui koguaeg puhub kuum tuul n?kku v?i vilistab k?rvusAlgselt postitas: matisva
mure selles et kui mootor soojaks l?heb ja paneb puhuri p?hja, sis puhub ainult leiget ?hku...samas paned puhuri 2astme peale jatuleb tunduvalt soojemat.
ettet?nades

PS. Nii vanalt autolt ei maksa tahtagi et ta sul praeguse k?lmaga puhuks t?iskiirusel p?ris kuuma ?hku nagu juba ?eldud, radikas jahtub lihtsalt liiga maha... Konditsioneeriga oleks teine asi...
Sorry, my badAlgselt postitas: domain
see v?ib ju vabalt seda katlakivi t?is olla. ja muideks kont ei tooda sooja ?hku.

Aga jah, variante igasuguseid - radikavahetus, jahutuss?steemi l?bipesu jne.. Iseasi kas sel ka m?tet on. Autoremondiga on tihti nii, et kui liigub ja t??tab siis "?ra parem torgi", v?ib veel hullemaks minna.. ?leremontimisel pole m?tet, eriti selle k?lma ilmaga - ka omal auto seisab praegu sest midagi juhtus elektroonikaga ja ei t??ta praegu ei puhur ega klaasisoojendus - talvel v?ga vastik n?htus...
-
- Huviline
- Auto: Vento 1,9 td, Golf II 1,9 d
- Kontakt:
Kaevan siis kah ?he vana teema v?lja ja k?sin, et kas g3 -el peab salongiradika vahetuseks armatuuri v?lja kiskuma v?i piisab konsooli ja muu sinna juurde kuuluva eemaldamisest?
Liikuva tünnisauna teenused: http://www.pesupidu.ee
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 82 korda
- Tänatud: 177 korda
Armatuur ja konsool tuleb v?lja v?tta jah et armatuurialusele k?ttes?steemile ligi saada. Kont suurt ei sega kuna kondi kasti saab k?ttes?steemi k?ljest lahti ?hendada ja see j??b puutumata (v?hemalt kondi puhul on see nii, automaatse kliima kohapealt kogemusi pole kui erinev see v?iks olla).
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 82 korda
- Tänatud: 177 korda
Kuidas salongi filter m?jub salongi ?huvoolu temperatuurile - kui jahedat/leiget ?hku puhub normaalse tugevusega ei saa filter p?hjuseks olla.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/