aga mul on pistiku tagant juhtmed ?ra m?danenud ja n??d ei tea mis j?rjestuses juhtmed olema peavad.
ja juhtmed ei ole kokku keevitatud.
sinna jookseb neli juhet.
Hea jutt k?ll. Enne juhtme(te) katkemist pidi olema probleemi ka mootori t??s. V?ta siis teadmiseks ...Juhtmed. Pruun,must triip. Punane,sinine triip. Valge. Valge,sinine triip. Ongi vist 4 juhet ja kui luugi alla vaatad siis j??b k?ige paremale see pistik.
mootor alguses t??tas aga peale mootori pesu ei t??danud enam kuna juhtmed lahti tulnud pesuga... kui teaks jutmete j?rjestust saaks korda asja. homme vaatan ja ?tlen moti koodi ei n?e t?na vaadata seda, ja kus see kood kirjas peaks olema?
t?nis, ka monopritsel on pihusti, k?igest ?ks ainuke, aga sellest tuleneb ka ilmselt nimi. Aga ehk on sellistest v?rvidest kasu: vasakul ?leval sinine, selle all punane valge triibuga ja paremal ?leval pruun musta triibuga ning selle all lihtsalt pruun. Vaadatuna siis nina poolt. Aga vaadatud on mobla valgel nii et ei pruugi 100% ?ige olla.
ma sain jah aru, et monopritsungist jutt, mono t?hendabki ju ?hte. seda ?hte pihustit ma m?tlesingi.
kas on selline vidin kapotiall? http://www.mecanicavirtual.org/images-i" onclick="window.open(this.href);return false; ... riposa.jpg
mina m?tlesin nr 6. pistikut kus on 4 juhet (2 on pihusti juhitmiseks ja teised 2 on temp anduri omad).
aga ok, ma ei l?busta rohkem.
kellel autodata olemas on, saab sind aidata, omal kahjuks ei ole, kuid tean et paljudel foorumikaaslastel on olemas.
sealt saab ilusti skeemi v?lja v?tta ja v?rvid on k?ik kirjas, pistikul on vist isegi nubrid peale kirjutatud ja skeemil ka kirjas mis v?rvi juhe mis numbri alla k?ib.
n??d v?iks keegi hea klubiline skeemi jagada
juhtmed panin nagu raitsraisk kirjutas, auto k?ivitus korraks ainult ja j?i siis seisma uuesti ja nii kogu aeg. k?tet pritsis ainult s??te sissekeeramise ajal.
pihusti + juhe on vist ?henduses k?tusepumba omaga, et kui s??te paned siis pump hakkab t??le ja pihusti laseb ka kohe. massi juhe peaks jooksma juhtplokki. kindel ei ole, aga ?hel golf III oli igatahes nii. imelik et ta p?rast enam ei pihusta. kas siis juhtplokk ei anna enam k?sku pihustada? pead vist kedagi p?devat elektrikku k?lastama.