Passat 1,9 TDI 96 kw pikk käivitus

Jutud VW diiselmootorite teemadel.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Robinho
Huviline
Passat 1,9 TDI 96 kw pikk käivitus

Lugemata postitus Postitas Robinho »

Mure selline, et Passatil 1,9TDI -03 96 kw käivitub nii soojalt kui külmalt pikalt. Umbes 3-4 sekki ketrab. Diagnostika näitas, et on nukkvõllianduri viga. Kas see võib põhjustada pikka käivitumist?

4ratast
Huviline
Auto: BMW i4 M50
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 18 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas 4ratast »

Robinho kirjutas:Mure selline, et Passatil 1,9TDI -03 96 kw käivitub nii soojalt kui külmalt pikalt. Umbes 3-4 sekki ketrab. Diagnostika näitas, et on nukkvõllianduri viga. Kas see võib põhjustada pikka käivitumist?
No kui mootori aju ikka nukkvõlli positsioonist ei tea midagi (andur ju vigane), siis on suht raske ka tööle hakata ma pakun :info: Vastasel juhul tekib küsimus, et milleks seda andurit üldse vaja peaks olema :dork:
▇ ▅ █ ▅ ▇ ▂ ▃ ▁ ▁ ▅ ▃ ▅ ▅ ▄

ittimeez
Huviline
Passat 1,9 85 kw pikk käivitus

Lugemata postitus Postitas ittimeez »

Esimene käivitus on pikk ,umbes 4-5 sekundit. Ülejäänud päeva läheb käima ilusti, nii poolest pöördest. Kas viga võib olla selles ,et kütus vajub tagasi?
Tegu siis 2000a. autoga

[Muudetud: 17-6-2009 ittimeez]

[Muudetud: 18-6-2009 ittimeez]

geeteeii
Huviline
Auto: Volks

Lugemata postitus Postitas geeteeii »

võib olla küll jah, vaata filtrikorpus ja käsipump üle(kui on) ja kindlasti kõik voolikud ja torud!

samzik
Klubiline
Telefon: 55558855
Auto: Passat tdi 4M 96kw 04/ Audi 90 tq 134kw/ Bully Syncro 2.1 82kw
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas samzik »

tegu on 2003 a autoga seal pole napilt käsi pumpa. Võiks ka kontrollida kütuse torustiku leket.

Surnud anduritega pole nagu ka mõtet sõita. Pärast veel surnud asju.
Palun helistada tööpäeviti 17:00-22:00 nädalavahetusel 10-22 ni, Tänu. Tel 55 558 855 Rain.

Monah
Huviline
Auto: VW Vento VR6

Lugemata postitus Postitas Monah »

Robinho kirjutas:Mure selline, et Passatil 1,9TDI -03 96 kw käivitub nii soojalt kui külmalt pikalt. Umbes 3-4 sekki ketrab. Diagnostika näitas, et on nukkvõllianduri viga. Kas see võib põhjustada pikka käivitumist?
Kas andur on vigane voi nukka asend on paigast ara ?
Kas hammasrihm on vahetatud hiljuti ?

Teisele kasutajele ( itimees): sinu autol oleks moistlik ara moota tandempumba surved ara.

Aleksei

T6nis2
Huviline

Lugemata postitus Postitas T6nis2 »

Foorumis olengi selleks ennekõige et teada saada Vw.VIGADEST. Kasutaja Monah,küsin , mis on tandem pump? Kui mu autol on sama viga,siis küsiksin sinu käest sama nõu,aga selgita(räägi) täpsemalt ,mis on tandem pump.

Monah
Huviline
Auto: VW Vento VR6

Lugemata postitus Postitas Monah »

T6nis2 kirjutas:Foorumis olengi selleks ennekõige et teada saada Vw.VIGADEST. Kasutaja Monah,küsin , mis on tandem pump? Kui mu autol on sama viga,siis küsiksin sinu käest sama nõu,aga selgita(räägi) täpsemalt ,mis on tandem pump.
Sina oled ju yks igavene tarkpea kes teab koike:cool:
Sinu autol seda ei saa olla.
Kui muidu ei saa siis pane loogika toole : tandem- siis midagi on kaks tykki koos, kui jutt oli toite syteemist siis jarelikult yks osa on kytusepump. Teise osa proovi ise valja moelda:info:

edit:
P.S. T6nis2: Selles foorumis sa oled eelkoige sellejaoks et vaielda, isegi nendel teemadel millest sul pole orna aimu, voi mille kohta sul on taiesti vale arusaamine voi vale info. Kui sa kindlalt ei tea siis jata toesti midagi ytlemata aga ara vaidle. Ma tean et siin foorumis on nii sinust kui ka minust palju targemaid inimesi aga ka need jatavad pigem monda asja ytlemata kui pole kindlad. JA ARA HAKKA MULLE SAATAMA SONUMEID , ROHUTADES MINU RAHVUSELE JA KEELEOSKUSELE( mina saan vahemalt ennast selgeks teha teisele inimesele 3 erinevas keeles , mida saad sina ?)

Palun vaga vabandust teema algataja ja teiste foorumi kasutajate ees O.T eest aga vahest ei suuda ennast tagasi hoida.

Lugupidamisega Aleksei.

[Muudetud: 21-6-2009 Monah]

Vasta

Mine “Diislid”