Mootor klõbiseb....jäi kuivale kui naine karteri katki sõiti
Moderaatorid: etnies858, GTI, J.Aru
Mootor klõbiseb....jäi kuivale kui naine karteri katki sõiti
Mure selline: Abikaasa sõitis karterisse augu. Sõitis veel tublisti edasigi enne kui asjale pihta sai.
Vahetasin karteripõhja ära aga kui käivitasin, siis on klõbin sees. Mootor muidu käib yhtlaselt aga klõbiseb
Mis oleks edasised sammud?
Vahetasin karteripõhja ära aga kui käivitasin, siis on klõbin sees. Mootor muidu käib yhtlaselt aga klõbiseb
Mis oleks edasised sammud?
-
Peasilinder
- Huviline
- Auto: vw golf II td 44kw`91, BMW 525 TDS E39`97, BMW 316 E36 , Saab 95` 97,Corolla AE82 ,GSX-R 600`99,Jawa 350 `71,Riga 91
Väga võimalik ,et hüdrotõukurid on kahjustada saanud.Võimalik ,et sealt august lendas ebavajalikku sodi mootorsse,kuid see on pelgalt oletus.Kõige lihtsam oleks lasta mõnel spetsialistil auto üle vaadata.Usun ,et mida vähem sa sellises olukorras autoga sõidad seda parem,pärast on kahjustused ja kulutused suuremad.
lõpetuseks : õli ikka panid enne sisse kui käivitasid?
lõpetuseks : õli ikka panid enne sisse kui käivitasid?
WARNING! To avoid possible breathing problems caused by rapid acceleration of this Corrado,all females are advised to remove any tight fitting clothes. TELF : 53739123
ma olen juba üle pooleteise aasta klõbiseva mootoriga ringi sõitnud. Mul tegemist suure läbisõiduga mootoriga. Tõukuri pesad on niivõrd kulunud, et loksuvad risti sees. Nädala pärast tuleb mootori vahetus. Mida öelda tahan on see, et kui kuivale jäi, võis vabalt tõukurid ja tõukuripesad ära rikkuda. Tasub kindlasti vaadata kas tõukurid ristipidi pesades loksuvad. Kuivalt sõites ja kuuma saades teeb metall teadagi mida:) Edu korda saamisel.
EDIT: Hea oleks muidugi kui ütleksid, mis mootoriga tegu.
[Muudetud: 3-8-2009 Crossfire]
EDIT: Hea oleks muidugi kui ütleksid, mis mootoriga tegu.
[Muudetud: 3-8-2009 Crossfire]
[b]Sõida, aga ära mölise![/b]