Tahan poole pöörde pilli, kuidas ?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Tahan poole pöörde pilli, kuidas ?
Tere tere,
mida ma peaksin tegema, et auto käivituks poolest pöördest ?
Mida kontrollima, mida puhastama, mida uuendama, mida ?
Autoks golf 3 1.8 55kw '92 ja aku on 62ah.
Kui seisab öö otsa siis hommikul läheb mingi 3 sekundit ennem kui starter vedama hakkab ja kui päeval sõitnud ja mingi tunni aja pärast sõitma lähen siis läheb poolest pöördest ja auto käib.
Tänud ette juba.
mida ma peaksin tegema, et auto käivituks poolest pöördest ?
Mida kontrollima, mida puhastama, mida uuendama, mida ?
Autoks golf 3 1.8 55kw '92 ja aku on 62ah.
Kui seisab öö otsa siis hommikul läheb mingi 3 sekundit ennem kui starter vedama hakkab ja kui päeval sõitnud ja mingi tunni aja pärast sõitma lähen siis läheb poolest pöördest ja auto käib.
Tänud ette juba.
-
- Huviline
- Huviline
- Telefon: 59031818
- Auto: 2x Jetta mk2, 80 b2, A6 C4 TdiQ
Poolepöörde pillid saavad vaid karpamootorid olla, see sul on vist monokas nagu aru saan. Ühed käivituvad kiiremini, teised tahavad rohkem ketramist enne kui aju kõik vajalikud protseduurit käivitmiseks ära toimetab. Hea käivituvus tuleb elementaarsetest asjadest, mis juba eelnevas postituses mainimist leidis.
- Mattias
- EVWK juhatus
- Auto: G3 1.8T,Passat B5.5 1.9TDI
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 51 korda
minu karpamootor on viimasel ajal poole-miljoni pöörde pill. umbes 6 korda tuleb võtit keerata ja kedrata kuniks ta käima jääb ja töristades välja ei sure.
mul on muidugi moto suht kohvi kah vist.. Kui Boxerdaja oskab nõu anda,mis ma teha saaksin, anna infot, oleksin huvitatud.
[Muudetud: 21-12-2009 Mattias]
mul on muidugi moto suht kohvi kah vist.. Kui Boxerdaja oskab nõu anda,mis ma teha saaksin, anna infot, oleksin huvitatud.
[Muudetud: 21-12-2009 Mattias]
G3 1.8T teema | Disain ja muud tegemised: UnitedDesign&Code | Ühel õigel autohuvilisel on pool autot koguaeg toas.
-
- Huviline
- Telefon: 56248247
- Tänanud: 37 korda
- Tänatud: 78 korda
- Kontakt:
Selleks tuleb alguses 4-5 sekundit süüdet sees hoida ja sul on ikka poolepöörde pillBoxerdaja kirjutas:teised tahavad rohkem ketramist enne kui aju kõik vajalikud protseduurit käivitmiseks ära toimetab. Hea käivituvus tuleb elementaarsetest asjadest, mis juba eelnevas postituses mainimist leidis.

Autod ja mootorrattad välismaalt, autode komisjonimüük, autode ost http://www.mobile24.ee
ehk siis osta tihe diiselmootor korras eelsyytekyynaldega:Phardrock14 kirjutas:Selleks tuleb alguses 4-5 sekundit süüdet sees hoida ja sul on ikka poolepöörde pillBoxerdaja kirjutas:teised tahavad rohkem ketramist enne kui aju kõik vajalikud protseduurit käivitmiseks ära toimetab. Hea käivituvus tuleb elementaarsetest asjadest, mis juba eelnevas postituses mainimist leidis.
Kas see võiks ka minu monopritsele mõjuda ? Just tulin sõidust, präägu proovida ei saa enam, präägu ongi poolepöörde pillhardrock14 kirjutas:Selleks tuleb alguses 4-5 sekundit süüdet sees hoida ja sul on ikka poolepöörde pillBoxerdaja kirjutas:teised tahavad rohkem ketramist enne kui aju kõik vajalikud protseduurit käivitmiseks ära toimetab. Hea käivituvus tuleb elementaarsetest asjadest, mis juba eelnevas postituses mainimist leidis.

-
- Huviline
- Telefon: 56248247
- Tänanud: 37 korda
- Tänatud: 78 korda
- Kontakt:
Ise olen täheldanud, et kui ma enda Golfil ootan ära kuni temperatuuri tuli ära vilgub, kui süüde sisse panna siis läheb tunduvalt kergemalt käima.
//edti: tegu bensiini mootoriga KE-Jetronic pritsega, ehk tal mingisugune aju on
[Muudetud: 21-12-2009 hardrock14]
//edti: tegu bensiini mootoriga KE-Jetronic pritsega, ehk tal mingisugune aju on

[Muudetud: 21-12-2009 hardrock14]
Autod ja mootorrattad välismaalt, autode komisjonimüük, autode ost http://www.mobile24.ee
-
- Veteran
- Telefon: 56902793
- Auto: '88 JETTA
- Kontakt:
Ma käivitan ka üldjuhul nii... kuigi mul pole ei mootoril aju ega pritsesüsteemi. 1.6l karpa pill on...kuigi praeguste külmadega on see ootamine vist kasulik ikka, kuna karpa ülaosas mingi klapi soojendamiseks on üks pisike spiraal seal. Kui see vales asendis (külmunud vms) on, siis ei taha käia hästi peale käivitamist.hardrock14 kirjutas:Ise olen täheldanud, et kui ma enda Golfil ootan ära kuni temperatuuri tuli ära vilgub, kui süüde sisse panna siis läheb tunduvalt kergemalt käima.
Aga muidu üsnagi poole pöörde pill, ka praegu külmaga - kui läheb käima, siis ikka poolest pöördest, kui ei lähe.... no siis on midagi muud paigast ära

"kunagi arvasin et Rako normulks vend a nüüd tuleb välja et selline lamelli enn et ohohohohhhoooo." -tito