Tahan poole pöörde pilli, kuidas ?

Küsimused, probleemid ja arutelud seoses mootoriga.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Spiller
Huviline
Tahan poole pöörde pilli, kuidas ?

Lugemata postitus Postitas Spiller »

Tere tere,

mida ma peaksin tegema, et auto käivituks poolest pöördest ?
Mida kontrollima, mida puhastama, mida uuendama, mida ?

Autoks golf 3 1.8 55kw '92 ja aku on 62ah.

Kui seisab öö otsa siis hommikul läheb mingi 3 sekundit ennem kui starter vedama hakkab ja kui päeval sõitnud ja mingi tunni aja pärast sõitma lähen siis läheb poolest pöördest ja auto käib.

Tänud ette juba.

sirwilliam
Huviline
Lugemata postitus Postitas sirwilliam »

Siin mängivad kõik asjad rolli (aju, õhufilter vana või must, mootor hõre jne)

Boxerdaja
Huviline
Telefon: 59031818
Auto: 2x Jetta mk2, 80 b2, A6 C4 TdiQ

Lugemata postitus Postitas Boxerdaja »

Poolepöörde pillid saavad vaid karpamootorid olla, see sul on vist monokas nagu aru saan. Ühed käivituvad kiiremini, teised tahavad rohkem ketramist enne kui aju kõik vajalikud protseduurit käivitmiseks ära toimetab. Hea käivituvus tuleb elementaarsetest asjadest, mis juba eelnevas postituses mainimist leidis.

Kasutaja avatar
Mattias
EVWK juhatus
Auto: G3 1.8T,Passat B5.5 1.9TDI
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 51 korda

Lugemata postitus Postitas Mattias »

minu karpamootor on viimasel ajal poole-miljoni pöörde pill. umbes 6 korda tuleb võtit keerata ja kedrata kuniks ta käima jääb ja töristades välja ei sure.
mul on muidugi moto suht kohvi kah vist.. Kui Boxerdaja oskab nõu anda,mis ma teha saaksin, anna infot, oleksin huvitatud.

[Muudetud: 21-12-2009 Mattias]
G3 1.8T teema | Disain ja muud tegemised: UnitedDesign&Code | Ühel õigel autohuvilisel on pool autot koguaeg toas.

Boxerdaja
Huviline
Telefon: 59031818
Auto: 2x Jetta mk2, 80 b2, A6 C4 TdiQ

Lugemata postitus Postitas Boxerdaja »

Alustuseks peab süütesüsteem olema perfektselt korras. Karpamootori südameks on ..mis te ise arvate..karburaator loomulikult. Mina neid ei oska remontida aga on mehi kes oskavad ja viitsivad veel, kahjuks nende leidmine on nagu heinakuhjast nõla otsimine.

KuldarA
Huviline
Telefon: 56248247
Tänanud: 37 korda
Tänatud: 78 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas KuldarA »

Boxerdaja kirjutas:teised tahavad rohkem ketramist enne kui aju kõik vajalikud protseduurit käivitmiseks ära toimetab. Hea käivituvus tuleb elementaarsetest asjadest, mis juba eelnevas postituses mainimist leidis.
Selleks tuleb alguses 4-5 sekundit süüdet sees hoida ja sul on ikka poolepöörde pill :)
Autod ja mootorrattad välismaalt, autode komisjonimüük, autode ost http://www.mobile24.ee

romeoD

Lugemata postitus Postitas romeoD »

hardrock14 kirjutas:
Boxerdaja kirjutas:teised tahavad rohkem ketramist enne kui aju kõik vajalikud protseduurit käivitmiseks ära toimetab. Hea käivituvus tuleb elementaarsetest asjadest, mis juba eelnevas postituses mainimist leidis.
Selleks tuleb alguses 4-5 sekundit süüdet sees hoida ja sul on ikka poolepöörde pill :)
ehk siis osta tihe diiselmootor korras eelsyytekyynaldega:P

Spiller
Huviline
Lugemata postitus Postitas Spiller »

hardrock14 kirjutas:
Kas see võiks ka minu monopritsele mõjuda ? Just tulin sõidust, präägu proovida ei saa enam, präägu ongi poolepöörde pill :)

KuldarA
Huviline
Telefon: 56248247
Tänanud: 37 korda
Tänatud: 78 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas KuldarA »

Ise olen täheldanud, et kui ma enda Golfil ootan ära kuni temperatuuri tuli ära vilgub, kui süüde sisse panna siis läheb tunduvalt kergemalt käima.

//edti: tegu bensiini mootoriga KE-Jetronic pritsega, ehk tal mingisugune aju on :)

[Muudetud: 21-12-2009 hardrock14]
Autod ja mootorrattad välismaalt, autode komisjonimüük, autode ost http://www.mobile24.ee

Tanel
Veteran
Telefon: 56902793
Auto: '88 JETTA
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Tanel »

hardrock14 kirjutas:Ise olen täheldanud, et kui ma enda Golfil ootan ära kuni temperatuuri tuli ära vilgub, kui süüde sisse panna siis läheb tunduvalt kergemalt käima.

//edti: tegu bensiini mootoriga KE-Jetronic pritsega, ehk tal mingisugune aju on :)
Ma käivitan ka üldjuhul nii... kuigi mul pole ei mootoril aju ega pritsesüsteemi. 1.6l karpa pill on...kuigi praeguste külmadega on see ootamine vist kasulik ikka, kuna karpa ülaosas mingi klapi soojendamiseks on üks pisike spiraal seal. Kui see vales asendis (külmunud vms) on, siis ei taha käia hästi peale käivitamist.

Aga muidu üsnagi poole pöörde pill, ka praegu külmaga - kui läheb käima, siis ikka poolest pöördest, kui ei lähe.... no siis on midagi muud paigast ära :bigsmile: Varem oli jamasid veits normaalse töötamisega peale külmalt käivitamist, aga kasutaja 100avant suunas mind vahaelementi kontrollima, mis oligi tihendipuru täis ja jahutusvedelik ei käinud läbi.
"kunagi arvasin et Rako normulks vend a nüüd tuleb välja et selline lamelli enn et ohohohohhhoooo." -tito

Vasta

Mine “Mootor”