Imelik hääl???

Jutud VW diiselmootorite teemadel.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
4ratast
Huviline
Auto: BMW i4 M50
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 18 korda
Kontakt:

Imelik hääl???

Lugemata postitus Postitas 4ratast »

Kui tegu on kaksikmass hoorattaga isendiga, siis pakuks et hooratas hakkab laiali lendama. Hääle järgi ei oska eriti midagi pakkuda .. erinevaid helisid on seal klipis kohutavalt palju :crazy:
▇ ▅ █ ▅ ▇ ▂ ▃ ▁ ▁ ▅ ▃ ▅ ▅ ▄

alts20
Huviline

Lugemata postitus Postitas alts20 »

millist heli mõtled jääb jah natu segaseks kuna helisid tõesti väga palju. 15-16sec kõlav heli on näiteks turbo hääl

Dex
Huviline
Lugemata postitus Postitas Dex »

Täpselt seda sama häält mõtlesingi mis on 15-16 sekundil. On see turbo hääl normaalne? Käib iga käiguvahetusel ning on selgelt salongi kuulda.

alts20
Huviline

Lugemata postitus Postitas alts20 »

mul naise golfil on see hääl olnud ostes saati nüüd on üle 100 tuhande sõidetud, hääl on ikka samasugune ja ei oska nagu midagi halba kosta. Sugulasel samuti G4 ja täpselt sama hääl.
See hääl tekib kui üleliigne rõhk maha lastakse ja kui ei ole sees ka katalüsaatori sisu siis on see hääl eriti kuulda, seega ei ole mõtet liialt muretseda

copilot
Huviline
Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas copilot »

alts20 kirjutas:mul naise golfil on see hääl olnud ostes saati nüüd on üle 100 tuhande sõidetud, hääl on ikka samasugune ja ei oska nagu midagi halba kosta. Sugulasel samuti G4 ja täpselt sama hääl.
See hääl tekib kui üleliigne rõhk maha lastakse ja kui ei ole sees ka katalüsaatori sisu siis on see hääl eriti kuulda, seega ei ole mõtet liialt muretseda
olen ise kah vahest nagu mingit heli täheldanud ja ise arvan et tegu turbo ülerõhu välja laskmisega, eriti kui vahest 1.-4. käik tugevalt kiirendada ja teha käiguvahetused vähe kiiremini.
Diesel Power KEEPS ME GOING

Vasta

Mine “Diislid”