ahto33 kirjutas:probleemiks siis golf 4-l et kui keerad pargid peale hakkavad põlema ka udutuled. kas on võimalik lülitit korda teha või tuleb kohe uus osta?
Oled kindel, et keegi sul seal tulede juhtmetega susserdanud pole või see probleem tekkis isekeskis?
Mul vahest läheb tagumine udutuli põlema kui keerata lähitulede peale ja see on lüliti viga. Olen lüliti lahti võtnud ja puhastanud/õlitanud, siis mingi aeg toimib normaalselt. Lüliti sees üks väike metallist klemm mul ära murdunud. Uus lüliti maksab 300-400 eeki.
ahto33 kirjutas:juhtmetega pole keegi kindlasti midagi teinud lihtsalt hakkas üks hetk jamama ja kui seda lülitit sissepoole suruda siis udukad ei põle...
hea oleks,kui saaksid kellegi käest korraks lülitit laenata ja proovida, kas toimib..siis tead edasi toimida.
Mul tüdruku vanemate golf IV universaalkerega masinal täpselt sama jama, kui tuled sisse keerad, siis tagumine udutuli hakkab lambist põlema, siiani olen mina lihtsalt seda lülitit natuke näppinud (loe et natuke tõmbad enda poole) ja peale seda kustub ära, peale suuremat auku, aga hakkab jällegi tööle.. uut lülitit pole küll mõtet osta minuarust, siis kui tagumine udutuli põlema läheb, tõmba lülilit jälle natuke enda poole ja kõik.
mul hakkavad esimesed udukad põlema, aga hetkel veel nii kaua kui tuled põlevad ei hakka midagi vahetama....ja mul on nii et kui sisse pole surud kustuvad ära ja nii kui lülitist lahti lased hakkavad põlema jälle.
Lülitil endal ei ole konkreetselt kaitset vahel, pole mina vähemalt avastanud. Kaitsmed on vahel tulede ahelatel, s.t. pargid, lähituled ja kaugtuled, sammuti ka udutuled.
Mina isiklikult leian, et närve kokku hoidev ja enda ohutust silmas pidades, on mõistlik see lüliti ära vahetada. Ei maksa just tuhandeid kroone.
woody kirjutas:Lülitil endal ei ole konkreetselt kaitset vahel, pole mina vähemalt avastanud. Kaitsmed on vahel tulede ahelatel, s.t. pargid, lähituled ja kaugtuled, sammuti ka udutuled.
Mina isiklikult leian, et närve kokku hoidev ja enda ohutust silmas pidades, on mõistlik see lüliti ära vahetada. Ei maksa just tuhandeid kroone.
[Muudetud: 15-1-2010 woody]
Siis tõesti, seda ma ei teadnud. Ei ole lähemalt uurinud Golf mk4'ja.
Kui ta nii odav siis kindlasti pole tegu originaaliga, aga ei näe erilist probleemi selles. Võiks huvilised kokku koguda ja mingi ühistellimise teha äkki? Ise oleks käpp, aga puuduvad igasugused kogemused ebay'ga