aidake... ... s??de ei seisa sees!!!
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
aidake... ... s??de ei seisa sees!!!
90 aasta passat niisiis!!! s?idu pealt suri v?lja, enam s??de sisse ei j??!!! k?ima k?ll l?heb aga nii kui v?ti tagasi vajub on jokk!!! v?tsin s??telukul juhtmed tagant ?ra ja panin uue luku j?rgi... ... ikka sama jama... ... milles v?ix asi olla!!!???
aga kui v?tit natuke tagasi keerata, kas tuled j??vad armatuuris p?lema ?
Mul talvel sama lugu, s??telukup?hi, maksis forsis B-varuosa u 130.- ja A-varuosa 240.- midagi sinna kanti, t?pselt ei m?leta (autoks k?ll g3 aga hind umbes neil k?igil sinnakanti)
vaheta s??teluku p?hi ka ?ra ja asi jonksus.... arvavad targemad mehed...
Mul talvel sama lugu, s??telukup?hi, maksis forsis B-varuosa u 130.- ja A-varuosa 240.- midagi sinna kanti, t?pselt ei m?leta (autoks k?ll g3 aga hind umbes neil k?igil sinnakanti)
vaheta s??teluku p?hi ka ?ra ja asi jonksus.... arvavad targemad mehed...

:D O.P.T.I.M.I.S.T :D
mis te nalja teete. tapate m?ttetult autot kui v?iks korda teha.Algselt postitas: rtfm
mul aeg ajalt sama kamm.aitab kui peale k?ivitumist v?tit pisut v?ljapoole t?mmata.
mingit anomaaliat ei ole, kulunud on s??teluku kontaktipesa. seda on varianti on siin ka pakutud.
minul maksis 58.- B-osa.
m?ni taksojuht vahetab seda oma audil 4 korda aastas.....
ja selle B varuosaga p?leb su auto ennem maha kui katkise A varuosaga! S??telukup?hi on selline asi mida ei ole kunagi m?tet osta B varuosa, sest ta eluiga on tunduvalt l?hem kui A varuosa!Originally posted by Pierremis te nalja teete. tapate m?ttetult autot kui v?iks korda teha.Algselt postitas: rtfm
mul aeg ajalt sama kamm.aitab kui peale k?ivitumist v?tit pisut v?ljapoole t?mmata.
mingit anomaaliat ei ole, kulunud on s??teluku kontaktipesa. seda on varianti on siin ka pakutud.
minul maksis 58.- B-osa.
m?ni taksojuht vahetab seda oma audil 4 korda aastas.....
Jooge piima!
no selge... ... lugu ongi selline, et armatuuris ei j?? tuled p?lema, teine s??telukk on kindlalt terve, kuna katsetasin seda mingi 2 n?dalat tagasi ja t??tas! siis h?iris mind see, et aegajalt ei l?inud korralikult k?ima... ... pidi kolm- neli korda v?tit keerama enne kui k?ivitus... ... selle vea puhul on asi vist siiski starteri pendixis! aga nyyd tagasi p?hi teema juurde... ... mulle pakuti veel sellist asja, et s??tepooli kondekas on l?bi... ... pole veel j?udnud katsetada aga v?ikse traadijupiga pidavat asi toimima... 

ei no... ... mul on ikka t?itsa tuksis... ... proovisin neid variante ei toimi... ... kui v?tit keerasin siis lihtsalt s??te asendis k?is kl?ps sekundis l?ksid tuled p?lema ja siis oligi k?ik ja kui k?ivitad siis nii kui v?tme k?est lased siis sureb v?lja ja k?ik on pime!!! aga kas keegi sellest s??tepooli kondekast oskab midagi r??kida??? on see jutt realne ja kuda seda vahetada v?i kas on v?imalik!!! ise nagu pean seda varianti k?ige realsemaks, sest auto suri v?lja ju s?idupealt!!!???
-
- Veteran
- Telefon: +3725204426
- Auto: VW Polo 82/VW Caravelle 86
- Kontakt:
Re: aidake... ... s??de ei seisa sees!!!
Ma arvan et nelja aastaga on teema algataja juba vastuse ka saanud. 

Lowlifer@FB | "I'm starting to think my cars enjoy my money more than I do... "
Kermo - tel. 5204426 | Meeldivad vanad autod ja noored naised!
Kermo - tel. 5204426 | Meeldivad vanad autod ja noored naised!