golf III elektri aknad

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Lukken
Huviline
golf III elektri aknad

Lugemata postitus Postitas Lukken »

Tervist küsimus selline kas keegi on oma golf III (3ukseline) vändaga aknad elektri omade vastu vahetanud,nägin ka siin lehel olevat õpetust,aga kas reaalselt sellest ei piisa kui romulast osta uks millel elektri akna süsteem ja siis kogu sisu+polster ümber tõsta?
Teine küsimus on selline kas baasvarustusega golf III on ka vaakum keskluku süsteem olemas või ei?

kazzukaz
Huviline
Telefon: 57819932
Auto: VW Golf 2 ´91
Tänatud: 1 kord

Re: golf III elektri aknad

Lugemata postitus Postitas kazzukaz »

Vaakumiga kesklukusüsteem on neil kõigil.
Ja el.akende jaoks sellest ei piisa, vajad ka salongisisest juhtmestikku.
Kaku
My VW must be broken - the "chechk engine" light is off.

bradley0073
Huviline
Auto: VW golf 3 2.0 85 kw

Lugemata postitus Postitas bradley0073 »

Vanematel G3-edel peaks ukse sees juba pistik olemas olema, nii et ainult plug and play vaev :D Vähemalt minu omal oli, ukse sees pistik ilusti kinni kleebitud ning oma aega ootamas.

GTI
Moderaator
Auto: G3 3.0 VR6 N/A
Tänanud: 82 korda
Tänatud: 177 korda

Lugemata postitus Postitas GTI »

Ei ole kõikidel G3 vaakumkesklukustust peal - mul teisel autol on hiljem pandud elektr. kesklukustus, samuti müüakse originaalis vaakumajamiga ukselukusteid ja tavalisi, ilma vaakumita.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..

kazzukaz
Huviline
Telefon: 57819932
Auto: VW Golf 2 ´91
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas kazzukaz »

GTI kirjutas:Ei ole kõikidel G3 vaakumkesklukustust peal - mul teisel autol on hiljem pandud elektr. kesklukustus, samuti müüakse originaalis vaakumajamiga ukselukusteid ja tavalisi, ilma vaakumita.
Tänud parandamast, elu õpetab :)
Ja el.akende koha pealt. Minul on G3 GT ja minul ei ole plug and play :( GTi-l vast tõesti on nii :)
Kaku
My VW must be broken - the "chechk engine" light is off.

Lukken
Huviline

GTI kirjutas:Ei ole kõikidel G3 vaakumkesklukustust peal - mul teisel autol on hiljem pandud elektr. kesklukustus, samuti müüakse originaalis vaakumajamiga ukselukusteid ja tavalisi, ilma vaakumita.
Kas sa oskad öelda kus see keskluku mootor asub? Mul oleks hädasti sinna vaja paigaldada vaakum või siis elektri kesklukumootor.
Tänan

martmees
Huviline
Auto: Golf 3 1.8, Vento vr6

Lugemata postitus Postitas martmees »

tehase oma asub pagassis kõrvalistuja poolse tagatule all!

dellu
Moderaator
Telefon: 5515335
Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 61 korda

Lugemata postitus Postitas dellu »

Kui ise hakkad paigaldama (elektrilised lukud) siis leiad lihtsalt hea koha kus ta ei takista ja saaks normaalselt paraleelselt kinnituda sulgemis/avamis nupu hoova külge.
Kui elektrilisi veel olemas pole, siis piilu mu signatuuri.
Kui tahad vaakumi süsteemi panna, siis mul tuleb üks selline kohe passati pealt maha ja peaks ka kõik vajalik suhtkoht olemas olema.
Viimati muutis dellu, 08 Apr 2011, 22:51, muudetud 1 kord kokku.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Lukken
Huviline

dellu kirjutas:Kui ise hakkad paigaldama (elektrilised lukud) siis leiad lihtsalt hea koha kus ta ei takista ja saaks normaalselt paraleelselt kinnituda sulgemis/avamis nupu hoova külge.
Kui tahad vaakumi süsteemi panna, siis mul tuleb üks selline kohe passati pealt maha ja peaks ka kõik vajalik suhtkoht olemas olema.
Tänud pakkumast kuid mul paigaldaja olemas juba,nimelt läheb autole käigukasti lukk ja signa,kuid oleks vaja ennem muretseda kesklukk vms

dellu
Moderaator
Telefon: 5515335
Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 61 korda

Lugemata postitus Postitas dellu »

Lukken kirjutas:
dellu kirjutas:Kui ise hakkad paigaldama (elektrilised lukud) siis leiad lihtsalt hea koha kus ta ei takista ja saaks normaalselt paraleelselt kinnituda sulgemis/avamis nupu hoova külge.
Tänud pakkumast kuid mul paigaldaja olemas juba,nimelt läheb autole käigukasti lukk ja signa,kuid oleks vaja ennem muretseda kesklukk vms
Samal lingil on ju ka keskluku komplektid müügis ;).
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Vasta

Mine “Elektroonika”