golf III elektri aknad
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
golf III elektri aknad
Tervist küsimus selline kas keegi on oma golf III (3ukseline) vändaga aknad elektri omade vastu vahetanud,nägin ka siin lehel olevat õpetust,aga kas reaalselt sellest ei piisa kui romulast osta uks millel elektri akna süsteem ja siis kogu sisu+polster ümber tõsta?
Teine küsimus on selline kas baasvarustusega golf III on ka vaakum keskluku süsteem olemas või ei?
Teine küsimus on selline kas baasvarustusega golf III on ka vaakum keskluku süsteem olemas või ei?
-
- Huviline
- Telefon: 57819932
- Auto: VW Golf 2 ´91
- Tänatud: 1 kord
Re: golf III elektri aknad
Vaakumiga kesklukusüsteem on neil kõigil.
Ja el.akende jaoks sellest ei piisa, vajad ka salongisisest juhtmestikku.
Ja el.akende jaoks sellest ei piisa, vajad ka salongisisest juhtmestikku.
Kaku
My VW must be broken - the "chechk engine" light is off.
-
- Huviline
- Auto: VW golf 3 2.0 85 kw
Vanematel G3-edel peaks ukse sees juba pistik olemas olema, nii et ainult plug and play vaev
Vähemalt minu omal oli, ukse sees pistik ilusti kinni kleebitud ning oma aega ootamas.

-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 82 korda
- Tänatud: 177 korda
Ei ole kõikidel G3 vaakumkesklukustust peal - mul teisel autol on hiljem pandud elektr. kesklukustus, samuti müüakse originaalis vaakumajamiga ukselukusteid ja tavalisi, ilma vaakumita.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
-
- Huviline
- Telefon: 57819932
- Auto: VW Golf 2 ´91
- Tänatud: 1 kord
Tänud parandamast, elu õpetabGTI kirjutas:Ei ole kõikidel G3 vaakumkesklukustust peal - mul teisel autol on hiljem pandud elektr. kesklukustus, samuti müüakse originaalis vaakumajamiga ukselukusteid ja tavalisi, ilma vaakumita.

Ja el.akende koha pealt. Minul on G3 GT ja minul ei ole plug and play

Kaku
Kas sa oskad öelda kus see keskluku mootor asub? Mul oleks hädasti sinna vaja paigaldada vaakum või siis elektri kesklukumootor.GTI kirjutas:Ei ole kõikidel G3 vaakumkesklukustust peal - mul teisel autol on hiljem pandud elektr. kesklukustus, samuti müüakse originaalis vaakumajamiga ukselukusteid ja tavalisi, ilma vaakumita.
Tänan
-
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
Kui ise hakkad paigaldama (elektrilised lukud) siis leiad lihtsalt hea koha kus ta ei takista ja saaks normaalselt paraleelselt kinnituda sulgemis/avamis nupu hoova külge.
Kui elektrilisi veel olemas pole, siis piilu mu signatuuri.
Kui tahad vaakumi süsteemi panna, siis mul tuleb üks selline kohe passati pealt maha ja peaks ka kõik vajalik suhtkoht olemas olema.
Kui tahad vaakumi süsteemi panna, siis mul tuleb üks selline kohe passati pealt maha ja peaks ka kõik vajalik suhtkoht olemas olema.
Viimati muutis dellu, 08 Apr 2011, 22:51, muudetud 1 kord kokku.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
Tänud pakkumast kuid mul paigaldaja olemas juba,nimelt läheb autole käigukasti lukk ja signa,kuid oleks vaja ennem muretseda kesklukk vmsdellu kirjutas:Kui ise hakkad paigaldama (elektrilised lukud) siis leiad lihtsalt hea koha kus ta ei takista ja saaks normaalselt paraleelselt kinnituda sulgemis/avamis nupu hoova külge.
-
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
Samal lingil on ju ka keskluku komplektid müügisLukken kirjutas:Tänud pakkumast kuid mul paigaldaja olemas juba,nimelt läheb autole käigukasti lukk ja signa,kuid oleks vaja ennem muretseda kesklukk vmsdellu kirjutas:Kui ise hakkad paigaldama (elektrilised lukud) siis leiad lihtsalt hea koha kus ta ei takista ja saaks normaalselt paraleelselt kinnituda sulgemis/avamis nupu hoova külge.

Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.