Aitäh informatsiooni eest.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
egas ainult pihustite vahetusest ei piisa teinekord, vaja on paika sättida ka kütte etteanne ja pealegi ei pruugi see tulemus olla nii hea kui aju ei tea et tegu on 81kw st pmt oleks kasulik ka siis juba ajule remap teha...sellest tulenevalt võib tõesti olla tulemuseks liigne tahmamine ja küttekulu väike tõus kuigi samas see mis mina lugenud olen siis ei tohiks väike muutus(üleminek veidi suurtemate pihustite/pihusti otste peale) väga seda kulu mõjutada kui kütte etteanne paigas. Parima tulemuse siiski jõu, kütte kulu ja tahamise koha pealt annab remap.dellu kirjutas:Vähemalt see kes mult ostis kurtis et 81 oma teeb auto januseks ja seetõttu ta otsiski 66se omasid tagasi. Aga muidu külge peaks sobima jah. 99a 81se Bora pealt on mul ka olemas muidu.
Some 1996 injectors had the pilot injection begin at 190 bar and were replaced under a recall (with a new ecu) with 220 bar injectors which were used in all other 1997-2003 TDI. The pilot injection pressure is set by the pilot spring. This is part of the reason why the 1996 ".184" nozzles are the only actual .184mm measured nozzles and all later ".184" nozzles are actually .170mm. The .170 has a smaller orifice but a higher fuel pressure and different injection duration which means that the same amount of fuel is injected regardless of nozzle size.audivana kirjutas:Mõtlemisainet veel.
Need 66kw, mis peale panin(minek täiesti puudus), neil oli peale kirjutatud 220bar-i ja enda orginaalidel 190bar-i.
Loogiliselt mõeldes peaks need 66kw võimsamad või igatahes ära toitma, aga ju siis on seal mingi muu tegur veel mängus.
EI! Vanad surve pealt töötavad pihustid. Kolmas pihusti on anduriga, mille abil aju sätib parameetreid.thejanz kirjutas:kas 81kw-sel pole mitte juba elektroonilised pihustid?
See number näitab avanemissurvet, see pole otseselt seotud võimsusega.audivana kirjutas:Mõtlemisainet veel.
Need 66kw, mis peale panin(minek täiesti puudus), neil oli peale kirjutatud 220bar-i ja enda orginaalidel 190bar-i.
Loogiliselt mõeldes peaks need 66kw võimsamad või igatahes ära toitma, aga ju siis on seal mingi muu tegur veel mängus.