NOTFAST kirjutas:See on normaalne, et pööretel tuleb veidi rohkem.
Mina arvan et see ei ole normaalne.
Tegin testi, Vw Golf 1.6 95a. tühikäigul sisse puhuv temp esimene puhuri astmel 52 kraadi, sama oli ka teisel ja kolmandal.
Mootori pöörete tõstmisel jäi temp samaks.
Sama testi tegin ka Ford Scorpioga ja seal tulemused samad.
Aga nüüd teema juurde tagasi.
Endal autoks siis Vw Vento 1.8 66kw 92a ja mul täpselt sama probleem.
Hetkel olen ära vahetanud salongi radika, veepumba, termostaadi ja jahutusvedeliku anuma koos korgiga.
Ja probleem ikka sama.
Samas kui ma nüüd viimase asjana salongi radika 'ra vahetasin, siis peale seda auto käima pannes ja süsteemi õhutamist tuli tühikäigul sooja õhku, sisenev temp oli 45 kraadi.
Autosalongis tõusis temp 32 kraadi(mõõdetud sai tagaakna juurest). Peale väikest tiiru mis sai sõidetud hakka jälle salongi tulema 18 kraadist õhku. Ja nüüd jälle külmetan autos

Endal mõistus otsas.
Minu autol on siis see kurikuulus thermotronic
Vana veepump oli korras(Korralik ja nagu näha siis rootor oli plastikust vms materjalist) nüüd pandud metallist rootoriga.
Termostaadi vahetasin ära kuna mootori temp ei tõusnud üle 70 kraadi. Nüüd ilusti seal 90 juures.
Jahutusvedeliku anum ja selle kork sai sellepärast vahetatud et ei tekkinud mingit survet süsteemi, nüüd sellega korras.
Olen nüüd siis järgmine inimene kes ootaks, et keegi leiaks sellele probleemile lahenduse.