Sidurikomplekti vahetus 81kw TDI

Jutud VW diiselmootorite teemadel.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

copilot
Huviline
Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
Tänatud: 1 kord

Re: Sidurikomplekti vahetus 81kw TDI

Lugemata postitus Postitas copilot »

miku24 kirjutas:Ma tegin isa töö juures,kodu ei ole veel tõstukit soetanud ei ole nii kõrget garaget.
Ei ole kahjuks ka isa ega sugulast v tuttavat, kelle töö juures saaks bez blatno tõstukit kasutada :thumbdown:

EDIT! Aga tõstuki ostu plaan on olemas....kunagi....1.5k EUR algavad hinnad uutel :lol:
Viimati muutis copilot, 26 Mai 2013, 21:02, muudetud 1 kord kokku.
Diesel Power KEEPS ME GOING

Stollu
Huviline
Auto: Bora AUQ(rip), Golf3 GTI(ex) , Audi A4 ASN

Lugemata postitus Postitas Stollu »

uurisin kunagi samamoodi hindu, kuna kolin tuli sisse aga õnneks kolina tekitas vigane süütepool mis pani mootori rappuma aga hinnad on vägevad.

aastal 2009 oli kahemassiline 550 euri
täna vaadates - 758 euri ( http://www.ladu24.ee/et/ladu2/17046/100 ... 15011110,6" onclick="window.open(this.href);return false; )

miku24
Huviline
Auto: vw golf tdi pd 96 kw,vw sharan tdi 81 kw

Lugemata postitus Postitas miku24 »

Mis autoga tegu muidu ,sharanul oli seda kasti suht kepp maha võtta.
Ma tegin suht kaua seda muidugi,vahetasin kõik pooltelje kummida ja ühe otsa ja vända semmeka ka.
Pesin pooltelje seest vana taaveti välja jne.Mul läx kaua :lol: ,mingi 1,5 päeva vast või nii.

copilot
Huviline
Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.

Siis hullem kui diislile :shock: Igatahes eestis alla 520 mina nagu mingit pakkumist ei saanud...paljud kohad 550 jne. Pakuti ka ühemassilise komplekti ja sedagi sutsu kallimalt kui sain UK st tellides kahemassilise komplekti.

Aga rääkides sinu 1.8T motost, siis bensukatel ei tohiks see niiviisi kuluda, sest selliseid väänete kõveraid ikkagi ei tekita, nagu diisel ja isegi SMF i alla pannes ei tohiks mingit kolinat tulla, mis aga on TDI puhul kõvasti tõenäolisem - nagu mainisin, ei hakanud põrsast kotis ostma, et kas see SMF komplekt on ikka vaikne v teeb tühipööretel häält nagu kulunud DMF.
Viimati muutis copilot, 26 Mai 2013, 21:13, muudetud 1 kord kokku.

copilot
Huviline

miku24 kirjutas:Mis autoga tegu muidu ,sharanul oli seda kasti suht kepp maha võtta.
Ma tegin suht kaua seda muidugi,vahetasin kõik pooltelje kummida ja ühe otsa ja vända semmeka ka.
Pesin pooltelje seest vana taaveti välja jne.Mul läx kaua :lol: ,mingi 1,5 päeva vast või nii.
Bora vanakooli AHF.
Viimati muutis copilot, 26 Mai 2013, 21:37, muudetud 1 kord kokku.

Kasutaja avatar
rako
Huviline
Auto: 1 Kolhv 1
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas rako »

Copilot pole vist kaubandusega kokku puutunud oma elus :)
See kui eestis see kaup jaemüüa kätte jõuab käib ta läbi mitme mitme vahendaja, kes igaüks koorib sealt oma protsendi + transpordi kulud. Sealt tuleb see hinnake, aga ikka vaja Eesti banaaniaks sõimata.

Üldiselt väga tark ja kõiketeadja nagu sa oleks võiks ka teada, et ikka peale siduri vahetust läheb pedaal kergeks.
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m

fatedog
Huviline
Auto: Škoda Octavia VRS

Lugemata postitus Postitas fatedog »

rako kirjutas:
Üldiselt väga tark ja kõiketeadja nagu sa oleks võiks ka teada, et ikka peale siduri vahetust läheb pedaal kergeks.

Ikka oli vaja see kivi kapsaaeda visata ! :D

copilot
Huviline

rako kirjutas:Copilot pole vist kaubandusega kokku puutunud oma elus :)
See kui eestis see kaup jaemüüa kätte jõuab käib ta läbi mitme mitme vahendaja, kes igaüks koorib sealt oma protsendi + transpordi kulud. Sealt tuleb see hinnake, aga ikka vaja Eesti banaaniaks sõimata.

:lol: :lol: :lol: rako....kui juurdehindlus on 150% ja peale, siis on midagi ikka väga mäda. Mulle toodi asi UPS iga maale pära pe*se ukse ette kohale....ja mina olin nn üksik tellija, mitte hulgitellija. Ärge tulge ajama jälle mingit BS teemat vahendajatest jne. Eesti on ja jääb minu jaoks banaaniaks selles osas...seda sai viimane kord seda banaanis viibides jaekaubandusega kokku puutudes piisavalt kogetud....nüüd lakub rahakott "haavu". Nagu ma olen öelnud, Eestis elavad rikkad inimesed vist...aga las see teema nüüd jääb, võid vaba teema alla sellekohase teema teha ja kui tahad, ka minu tarkuse/kogemuse/kogenematuse teemal, sest nagu näen, jääb ka see sulle siin ja seal ette.

Ja pedaali kerguse osas....pole ennem sellega kogemust olnud, ja ei leidnud kuskilt ka konkreetset viidet selle kohta, et asi ikka nii kergeks läheb. Inimene, kes seda autoremonti õppinud ja tatist saati näpud õlised olnud ja neid sidureid ise mitmeid vahetanud, oli kah veidi imestunud. Oleks arvanud, et läheb sutsu kergemaks. Aga nagu ütlesin, siis tundub, et komplekt end sisse "õlitanud", ja sutsu raskemaks muutunud, kuid siiski. Alguses kui auto kätte sain, siis mõtlesin et WTF!

Ja sinu tarkus/elukogemus pole minule kunagi ette jäänud, erinevalt sinu iroonilisest vastusest :wink: mulle

audivana
Huviline
Telefon: 56871880
Auto: Volkswagen Passat 1.9tdi 1999a, Audi A4 B6 1.9tdi
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas audivana »

Aga kätsi ka saab kunagi näha?

Kasutaja avatar
VWM
Huviline
Auto: VW Passat B7 / 2.0 TDI 103kw /
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas VWM »

Copilot, kui suur väljamineks sul tuli siis kokkuvõttes? Ja kus teha lasid?
VWM / Mairo / Calm down about the CEL, embrace it, it adds more color to the instrument cluster /

Kasutaja avatar
rako
Huviline
Kontakt:

Viimane OT:
Palun mine ja jää oma UK se ja ära virise selle banaania üle. Kibestunud töllmokk kes Eesti hakkama ei saa läheb UK sse min palga peale ja siis pärast hea laia lehte mängida.
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m

Kasutaja avatar
tito
Huviline
Tänatud: 220 korda

Lugemata postitus Postitas tito »

rako kirjutas:Viimane OT:
Palun mine ja jää oma UK se ja ära virise selle banaania üle. Kibestunud töllmokk kes Eesti hakkama ei saa läheb UK sse min palga peale ja siis pärast hea laia lehte mängida.
Väga õige jutt!

Inimene kes ei jaga jaekaubandusest munegi, võiks teemal mitte diskuteerida, see ei ole suitsu/viina bisness Venemaalt Eestisse. Maksud on makstud ja toodetele antakse garantii ,nii nagu seadus seda ettenäeb! Keegi ei keela euroopas olla eurooplane ja osta kaupu selat kust tahab! Et paugutada juurdehindlus protsentidega peaksid faktid selgeks tegema!

See 150% juurdehindlust on alatu laim, peaks kõikidele Sachsi maaletoojatele Su kontaktid andma. Istuksid laimu levitamise eest seal britannias koos Galojaniga!

Laur
Huviline
Auto: Mercedes E350CDI 4Matic
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Laur »

Asi on käibes, et ära elada tuleb lisada kaubale suurem % see aga tekitab tarbijas teatut tõrksust ja normaalne käitumine ongi minuarust see, et ostetakse sealt kus sama asi on odavam, vahel isegi kordades.
Kes tahab taob omale rusikaga vasta rinda ja mängib patriooti ja ostab kõige kallima asja. Iga ühe oma valik.

PS. Kui keegi tahab osta midagi 2x kallimalt osta kui mujal maailmas andke aga teada, hea meelega vahendan.
Viimati muutis Laur, 27 Mai 2013, 09:56, muudetud 1 kord kokku.
M.O.T.T

copilot
Huviline

:clap: :clap: :clap: Kui sinu jaoks 4 kordne eesti keskmine UK s miinimum on, siis palju õnne sulle....eks sa orja seal eestis edasi oma miinimumi lähedase palgaga. Lootsin sinust enamat, kuid kuna kukud juba töllmokaks sõimama, siis mis mul sinust ikka arvata. Kohaliku väikelinna depressiivne jobukakk, kes igaühele, kelle välja öeldu ei meeldi, turja hüppab.

EDIT! Kus ma sul siin laia lehte mänginud? See et ütlen puhtalt oma arvamuse välja eesti kaupmeeste kohta, on laiamine? Mäletamist mööda oli 2011 alguses jah selline asi, et EUR o hinda ei tõstnud(nagu poliitikud lubasid) - kaupmees tegi seda ja niiviisi, et osadel toodetel tõusid hinnad pea 100%. 3% ümber oleva inflatsiooni juures on see ikka paganama huvitav hinnatõus....töötaja saab aga miinimumi ja kaupmees ainult naerab pihku selle üle, sest milleks maksta rohem, kui riik seda ei nõua ja VEEL on ukse taga töösoovijaid, kes üritavad kuidagi endal elu sees hoida selle natukese najal. Rääkides minu hakkama saamisest EST banaanias, siis otsi üles üks teine teema, kus ma olen juba ära seletanud, kuidas minu liikumine siia toimunud...seletasin seda jussikesele.
Viimati muutis copilot, 27 Mai 2013, 13:41, muudetud 1 kord kokku.

copilot
Huviline

e.v.w.k kirjutas:
Väga õige jutt!

Inimene kes ei jaga jaekaubandusest munegi, võiks teemal mitte diskuteerida, see ei ole suitsu/viina bisness Venemaalt Eestisse. Maksud on makstud ja toodetele antakse garantii ,nii nagu seadus seda ettenäeb! Keegi ei keela euroopas olla eurooplane ja osta kaupu selat kust tahab! Et paugutada juurdehindlus protsentidega peaksid faktid selgeks tegema!

See 150% juurdehindlust on alatu laim, peaks kõikidele Sachsi maaletoojatele Su kontaktid andma. Istuksid laimu levitamise eest seal britannias koos Galojaniga!
Kulla e v w k. kes sulle putru pakkus???? Sry fäikse fakti vea eest, hinnavahe eesti letikas ja minu tellimusel 50%(kus on ka käive st maksud). Nüüd, kui tellib hulgitellija, saab ta asja ikka kõvasti odavamalt, kui see minu hind st juurdehindlus raudselt juba seal 70% juures. Vaadates aga näiteks riideid, siis seal on küll protsendid sellised, mida eespool nimetasin. Kui kaupmees tahab iga kahe aastat tagant uut autot liisida jms luksuses elada, siis saan aru isegi neist hindadest...

Aga küsimuseks, mis hinnaga, siis 350-360 EUR olenevalt kuidas kurss on pluss 125 vahetus. Antud juhul pea 200EUR säästu. Aga tundub, et osad siinsed tõepoolest nõus oma a la 600EURisest neto palgast näiteks 350 asemel 540 vms välja käima. Patriotism on lausa pimestav.....
Viimati muutis copilot, 27 Mai 2013, 12:42, muudetud 2 korda kokku.

copilot
Huviline

VWM kirjutas:Copilot, kui suur väljamineks sul tuli siis kokkuvõttes? Ja kus teha lasid?
Aga VMW, ma ei tea kas see ebay LUK pakkumine veel saadaval, aga peaks sobima ka see komplekt ja selle hind oli mäletamist mööda 320EUR kandis koos kohale toimetamisega :roll: Lasin vahetada Viljandis ja kuluks 125 EUR....mainin veel ära, et üks väiksem koht lääne virus tahtis saada 200EUR :thumbup:

Kasutaja avatar
argo
Foorumi arendaja
Tänanud: 82 korda
Tänatud: 51 korda

Lugemata postitus Postitas argo »

Lõpetage see jama ajamine siin juba. Ammu juba täheldanud, et osadele see nii vastu karva, et copilot UK-s oma elu hästi või halvasti elab, saage üle! Kui midagi on, siis kirjutage/helistage talle ja olen kindel, et ta vastab meeleldi Teile.
Jätkakem siis teemaga milleks on Sidurikomplekti vahetus 81kw TDI. Aitäh.
Kahe sõnaga, mis ajaks sysadminni närvi? Eile töötas; arenduses töötab; reedel laivi
PiltPiltPilt

copilot
Huviline

argo kirjutas:Lõpetage see jama ajamine siin juba. Ammu juba täheldanud, et osadele see nii vastu karva, et copilot UK-s oma elu hästi või halvasti elab, saage üle! Kui midagi on, siis kirjutage/helistage talle ja olen kindel, et ta vastab meeleldi Teile.
Jätkakem siis teemaga milleks on Sidurikomplekti vahetus 81kw TDI. Aitäh.
Tänud asjaliku vastuse eest. Ka endale tundub, et osadele see vastu karva, et ma UK-s ja avameelselt muu seas teie sealset kohaliku olukorda kritiseerin....ma ei ole sellist tüüpi inimene, kes iga ette söödetud jama peale "jänku jänku" teeks. Mainin veel veel ära, et Eesti, kui maa, on ilus koht elamiseks, aga seal elamine on tavainimestele ikka suht raskeks tehtud ja just majanduslikus mõttes. Aga jätame selle teema siin, nagu ma juba soovitasin, võib keski teha minu nimelise teema vastava alafoorumi all, kui midagi nii väga hinge närib.

Ja lõpetuseks teemast: Kui kellelgil huvi/soovi odavama komplekti järgi, siis võib saata mulle PS i ja võin asja veidi uurida. Kui soov maksta 360 asemel 550 vms, siis andke aga tuld, mina teie rahakotti ei vaata!
Viimati muutis copilot, 27 Mai 2013, 13:53, muudetud 1 kord kokku.

Kasutaja avatar
rako
Huviline
Kontakt:

copilot kirjutas: Siit ostes kogu komplekti(koos transpordiga)+pakutud töö hind summaks ~530EUR, Eestist ostes pakuti ainuüksi terve komplekti hinnaks 520EUR(sach) kanti,
Ning siit ma järeldan, et töö eest maksid siis 520-360 = 160 euri.

Eestis
Valeo komplekt 360 lett -5% VW klubi ale
Sachs komplekt 522 lett -5% VW klubi ale

+ vahetus 100-200 euri olenevalt kohast siis.

copilot
Huviline

rako kirjutas:
copilot kirjutas: Siit ostes kogu komplekti(koos transpordiga)+pakutud töö hind summaks ~530EUR, Eestist ostes pakuti ainuüksi terve komplekti hinnaks 520EUR(sach) kanti,
Ning siit ma järeldan, et töö eest maksid siis 520-360 = 160 euri.

Eestis
Valeo komplekt 360 lett -5% VW klubi ale
Sachs komplekt 522 lett -5% VW klubi ale

+ vahetus 100-200 euri olenevalt kohast siis.
Töö eest maksin 125, kirjutasin ju! Ja tore oleks, kui sa ka jagaksid, kus sa said 360EUR eest DMF+SIDUR täiskompoti selle valeo komplekti(ja kindel, et DMF, mitte SMF) ja kas see ikka istub Borale/G4 ALH/AHF motole? See esalgne kalkulatsioon oli ühe teise koha töö pakkumisega. Tean et Valeo teeb nn SMF i conversion kitte....pole neti avarustest veel viidet DMF i kohta Valeo poolt sellel masinale leidnud.

EDIT! Pidin kah saama ühe siinse kasutaja kaudu asja OK hinnaga, aga viimasel minutil öeldi, et otsas ja tellimine võtab kuni kuu :lol:

Ja teiseks, kui võtad selle 5% maha, siis ongi olenevalt kohast SACH i komplekt 500-550 st 150-200EUR hinnavahe minu saadud tellimusega. Mida ma sinu arvates valesti arvutanud olen? Ka see 150EUR säästu on suur raha ja tähendab sisuliselt et koplekt sai "tasuta" vahetatud ja jäi veel õlle raha ülegi!
Viimati muutis copilot, 27 Mai 2013, 15:32, muudetud 2 korda kokku.

Kasutaja avatar
rako
Huviline
Kontakt:

Valeo hind on siis Autoekspert http://www.autoekspert.ee/" onclick="window.open(this.href);return false; võid ise päringu teha kui soovid.

Ma tõesti ei tea miks ma peaks eelistama nüüd siis Sacshi Valeole

copilot
Huviline

rako kirjutas:Valeo hind on siis Autoekspert http://www.autoekspert.ee/" onclick="window.open(this.href);return false; võid ise päringu teha kui soovid.

Ma tõesti ei tea miks ma peaks eelistama nüüd siis Sacshi Valeole
Tänud info eest. Jah, valeo, on teada tuntud tootja ja paljudele autotootjatele tarnib/toodab otse ka nn OE varuosasid. Kummalisel kombel ei leidnud ma VALEOt ALH/AHF motole ja just DMF i komplekti....SMF i omasid küll ja küll selle tootja poolt, vaevalt et Valeo müüb ainult Eestis ja mujal mitte. Sach aga oli kindla peale minek ja sama hinna eest mis antud juhul sinu väidetav Valeo DMF? kit. Ja tegelt oleks LUK i ka sutsu odavamalt saanud, kuid tol hetkel, kui seda juba vaja oli, polnud müüjalt kindlat infot kas see konkreetne ebays olev LUK komplekt ikka sobib(hiljem selgus, et ilmselt oli vana komplekt just see). Anyway, kui Valeo DMF täis komplekt eestis sellise hinnaga, siis ilmselt peaks selle siit saama ka vastavas summas odavamalt.

Stollu
Huviline
Auto: Bora AUQ(rip), Golf3 GTI(ex) , Audi A4 ASN

Lugemata postitus Postitas Stollu »

ega seda kahemassilist niisama leiutatud et saaks hiljem panna ühemassiline.
Niisama sobrades leidsin sellise video - http://www.zf.com/multimedia/zmsFunktio ... sch_V3.wmv" onclick="window.open(this.href);return false;

copilot
Huviline

Stollu kirjutas:ega seda kahemassilist niisama leiutatud et saaks hiljem panna ühemassiline.
Niisama sobrades leidsin sellise video - http://www.zf.com/multimedia/zmsFunktio ... sch_V3.wmv" onclick="window.open(this.href);return false;
Huvitav video, mida ise pole ennem näinud. Aga jah, seal asi suht hästi ära seletatud. Ja sp on mitmed SMF i peale vahetajad pettunud, kui teeb tühipööretel kolinat, nagu peetis DMF. Otsige kasvõi youtubeist....ja huvitaval kombel isegi 1,8T motol SMF i peale vahetajad seda kogenud.

copilot
Huviline

Tsiteerin autoexperdilt saadud kirja:
Tere.
Siduri komp. 1e massilise hoorattaga. h. 360 eur.
Siduri komp. 2e massilise hoo rattaga h.522 eur.

Lugupidamisega,
Urmas Mägi
Autoekspert Tallinn
Mustamäe tee 54
Tel 6580230
E-R 9-18, L 10-15
http://www.autoekspert.ee" onclick="window.open(this.href);return false;
Ehk siis Valeo ei tee vähemasti sellele motole DMF komplekti....sp ei ole ma ka mitte kuskilt neti avarustest selle kohta viidet leidnud. Ja selle valeo SMF conversion kiti saan ma ebayst ~60EUR odavamalt st pool vahetuse raha säästu. Kuid leiab ka teisi kooslusi SMF kitte ebays, mis on veel odavam kui Valeo, kuigi samas siit sealt lugenud, siis Valeo pidi olema kõige vaiksem st tõenäosus, et DMF i sarnast kolinat ei tule on suurem.
Viimati muutis copilot, 28 Mai 2013, 13:13, muudetud 1 kord kokku.

Vasta

Mine “Diislid”