rako kirjutas:Copilot pole vist kaubandusega kokku puutunud oma elus

See kui eestis see kaup jaemüüa kätte jõuab käib ta läbi mitme mitme vahendaja, kes igaüks koorib sealt oma protsendi + transpordi kulud. Sealt tuleb see hinnake, aga ikka vaja Eesti banaaniaks sõimata.
Üldiselt väga tark ja kõiketeadja nagu sa oleks võiks ka teada, et ikka peale siduri vahetust läheb pedaal kergeks.

rako....kui juurdehindlus on 150% ja peale, siis on midagi ikka väga mäda. Mulle toodi asi UPS iga maale pära pe*se ukse ette kohale....ja mina olin nn üksik tellija, mitte hulgitellija. Ärge tulge ajama jälle mingit BS teemat vahendajatest jne. Eesti on ja jääb minu jaoks banaaniaks selles osas...seda sai viimane kord seda banaanis viibides jaekaubandusega kokku puutudes piisavalt kogetud....nüüd lakub rahakott "haavu". Nagu ma olen öelnud, Eestis elavad rikkad inimesed vist...aga las see teema nüüd jääb, võid vaba teema alla sellekohase teema teha ja kui tahad, ka minu tarkuse/kogemuse/kogenematuse teemal, sest nagu näen, jääb ka see sulle siin ja seal ette.
Ja pedaali kerguse osas....pole ennem sellega kogemust olnud, ja ei leidnud kuskilt ka konkreetset viidet selle kohta, et asi ikka nii kergeks läheb. Inimene, kes seda autoremonti õppinud ja tatist saati näpud õlised olnud ja neid sidureid ise mitmeid vahetanud, oli kah veidi imestunud. Oleks arvanud, et läheb sutsu kergemaks. Aga nagu ütlesin, siis tundub, et komplekt end sisse "õlitanud", ja sutsu raskemaks muutunud, kuid siiski. Alguses kui auto kätte sain, siis mõtlesin et WTF!
Ja sinu tarkus/elukogemus pole minule kunagi ette jäänud, erinevalt sinu iroonilisest vastusest

mulle