Näidikute vahetus ilma CAN-ita passatil

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Suuster
Huviline
Telefon: 58135780
Auto: VW PASSAT 1,9 TDI 81KW
Näidikute vahetus ilma CAN-ita passatil

Lugemata postitus Postitas Suuster »

Tere,
mure järgmine. Sooviks oma passatile kompuutriga näidikuid, kuid minu autol puudub CAN liin. Nüüd küsimus, kas keegi on kunagi paigaldanud CAN-iga näidikuid ilma CAN-ita autole? Kas on üldse võimalik?

Kasutaja avatar
masuurik
Huviline
Auto: QUATTRO 5.
Tänatud: 2 korda

Re: Näidikute vahetus ilma CAN-ita passatil

Lugemata postitus Postitas masuurik »

EI saa panna, ei hakka tööle õieti. Ploki vag nr peavad keskmised olema 919-919 või 920-920 ehk noncan-noncan ja ca-can. Segamini vahetada ei saa neid kahjuks. Siiski otsides leiad omale 919 FIS ploki ehk suure ekraaniga noncan ploki. Enamusel siiski ekraan tuksis-remont 115 eur. Diisli oma kergem leida kui bensuka.

Suuster
Huviline

ingel [VW Bot: "Keel korda!"], mitte kusagilt ei leia neid. Mul ka diisel. oleksin nõus isegi selle remondi kiini maksma, raisk, aga kätte ei saa neid näidikuid kuskilt :(

Kasutaja avatar
R36
Tunnustatud
Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
Tänanud: 43 korda
Tänatud: 198 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas R36 »

Suuster kirjutas:ingel, mitte kusagilt ei leia neid. Mul ka diisel. oleksin nõus isegi selle remondi kiini maksma, raisk, aga kätte ei saa neid näidikuid kuskilt :(
Oleks sa minuga koolis suhelnud oleks öelnud, et on olemas 150 euro eest can adapter.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus

Kasutaja avatar
masuurik
Huviline
Auto: QUATTRO 5.
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas masuurik »

Odavam tuleb tellida ebayst plokk ja kui juhtugi et pekkis on, lased ära remontida ja ikka plussis. Jube kallid on igasugu video ja signaalimuundurid ikka :cry:

Suuster
Huviline

golfi_vend kirjutas:
Suuster kirjutas:ingel, mitte kusagilt ei leia neid. Mul ka diisel. oleksin nõus isegi selle remondi kiini maksma, raisk, aga kätte ei saa neid näidikuid kuskilt :(
Oleks sa minuga koolis suhelnud oleks öelnud, et on olemas 150 euro eest can adapter.
Miks sa kohe ei öelnud!.... kuda see asi toimib? Me täna Taneliga oleks juba peaagu hakanud sel juhul jalgratast leiutama :shock:

Vasta

Mine “Elektroonika”