Näidikute vahetus ilma CAN-ita passatil
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: 58135780
- Auto: VW PASSAT 1,9 TDI 81KW
Tere,
mure järgmine. Sooviks oma passatile kompuutriga näidikuid, kuid minu autol puudub CAN liin. Nüüd küsimus, kas keegi on kunagi paigaldanud CAN-iga näidikuid ilma CAN-ita autole? Kas on üldse võimalik?
mure järgmine. Sooviks oma passatile kompuutriga näidikuid, kuid minu autol puudub CAN liin. Nüüd küsimus, kas keegi on kunagi paigaldanud CAN-iga näidikuid ilma CAN-ita autole? Kas on üldse võimalik?
- masuurik
- Huviline
- Auto: QUATTRO 5.
- Tänatud: 2 korda
Re: Näidikute vahetus ilma CAN-ita passatil
EI saa panna, ei hakka tööle õieti. Ploki vag nr peavad keskmised olema 919-919 või 920-920 ehk noncan-noncan ja ca-can. Segamini vahetada ei saa neid kahjuks. Siiski otsides leiad omale 919 FIS ploki ehk suure ekraaniga noncan ploki. Enamusel siiski ekraan tuksis-remont 115 eur. Diisli oma kergem leida kui bensuka.
-
- Huviline
ingel [VW Bot: "Keel korda!"], mitte kusagilt ei leia neid. Mul ka diisel. oleksin nõus isegi selle remondi kiini maksma, raisk, aga kätte ei saa neid näidikuid kuskilt 

- R36
- Tunnustatud
- Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
- Tänanud: 43 korda
- Tänatud: 198 korda
- Kontakt:
Oleks sa minuga koolis suhelnud oleks öelnud, et on olemas 150 euro eest can adapter.Suuster kirjutas:ingel, mitte kusagilt ei leia neid. Mul ka diisel. oleksin nõus isegi selle remondi kiini maksma, raisk, aga kätte ei saa neid näidikuid kuskilt
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
- masuurik
- Huviline
- Auto: QUATTRO 5.
- Tänatud: 2 korda
Odavam tuleb tellida ebayst plokk ja kui juhtugi et pekkis on, lased ära remontida ja ikka plussis. Jube kallid on igasugu video ja signaalimuundurid ikka 

-
- Huviline
Miks sa kohe ei öelnud!.... kuda see asi toimib? Me täna Taneliga oleks juba peaagu hakanud sel juhul jalgratast leiutamagolfi_vend kirjutas:Oleks sa minuga koolis suhelnud oleks öelnud, et on olemas 150 euro eest can adapter.Suuster kirjutas:ingel, mitte kusagilt ei leia neid. Mul ka diisel. oleksin nõus isegi selle remondi kiini maksma, raisk, aga kätte ei saa neid näidikuid kuskilt