LED tagatule probleemid

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Kasutaja avatar
aus
Huviline
Telefon: 5238749
Tänanud: 80 korda
Tänatud: 36 korda
Kontakt:

LED tagatule probleemid

Lugemata postitus Postitas aus »

Kas on teada, et B6-l on mingisugune "tüüpviga" seoses nende välimiste LED tagatulede ärasuremisega?

Alguses nagu ei pannud linnapildis tähele, aga endal oli ostes vasakpoolsel tulel paar LEDi surnud (tuli üldiselt töötas). Pärast seda hakkasin pidevalt linnapildis nägema osaliselt või täielikult surnud tagatulesid.
Nüüd on mul läbi parempoolne tuli - st just lähitule osa.
Kui lüliti on AUTO asendis ja auto käima panna, siis tuli kustub suht paari sekundi jooksul ära. Kui tuled kustus (0 asend) ja natuke aega nt pidurit all hoida ning siis AUTO peale tagasi panna, siis jääb tuli tööle ja töötab muretult kuni järgmise korrani.
Seega, tõenäoliselt on sees jälle mingisugune takisti õhtal, mis omakorda tähendab mulle terve tule vahetust. :D

On kokkupuuteid? Kogemusi?
Le VW Freaks - diagnostika, projektid: koduleht | Facebook | Originaal VCDS (HEX-V2) võimalus Tartus, Viljandis ja linnade lähiümbruses.
My motion is 4motion. | Aeg-ajalt tundub mulle, et kilovattide arv on pöördvõrdelises seoses mõistusega.

Kasutaja avatar
rako
Huviline
Auto: 1 Kolhv 1
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Re: LED tagatule probleemid

Lugemata postitus Postitas rako »

Kuskil mingis teemas ma nägin kuidas keegi vahetas seal ära vaid õhtal mooduli. See minuteada ei tähenda enam terve tule vahetust.
Mahu ja golfi_vend kindlasti oskavad sind aidata selles osas.
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m

Kasutaja avatar
aus
Huviline
Kontakt:

Veider/naljakas, et praegusel juhul mul ei sure terve tuli maha, vaid ainult ääretuli. Piduri- ja suunatule LEDid töötavad kenasti edasi. :D

Aga tollest mooduli vahetusest võiks isegi kõvema häälega ju rääkida. :D On ehk mõttekam kui uusi tulesid kogu aeg osta. :D
Le VW Freaks - diagnostika, projektid: koduleht | Facebook | Originaal VCDS (HEX-V2) võimalus Tartus, Viljandis ja linnade lähiümbruses.
My motion is 4motion. | Aeg-ajalt tundub mulle, et kilovattide arv on pöördvõrdelises seoses mõistusega.

Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud
Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
Tänanud: 56 korda
Tänatud: 580 korda

Lugemata postitus Postitas jussike »

Mille vastu sa neid mooduleid vahetad, viina või :?:
Eraldi neid keegi ju ei müü ja vahetamiseks pead tule klaasi elusalt eest saama mis juhtub nn 50/50 juhtudel.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....

Kasutaja avatar
aus
Huviline
Kontakt:

Viina ei joo, võtaks pigem rummi. : )

Aga kas see viga on nö tüüpviga või on keegi aru saanud, miks nad maha surevad?
On kellelgi ette näidata edukat tule parandamist? :D

Kasutaja avatar
Mindfreak
Huviline
Auto: Passat
Tänanud: 26 korda
Tänatud: 39 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Mindfreak »

Luugitulede klaasi olen 95% juhtudest tervel kätte saanud - ääretulede omasi hetkel 0% (3 üritust). Isegi, kui klaasi kätte saab, siis no. "moodulit" sealt ikka kätte ei saa.
Minu isiklik arvamus on, et nende remontimine on mõttetu ajakulu.

Kõigil kolmel minu poolt lahti võetud ääretulel on kuumuse kahjustused ning plastik on hakanud ringi ümber sulama. Sümptomiteks olid muidugi surnud LEDid.
Aitan VW/Audi/Skoda/Seat diagnostika ja lisavarustuse lisamisega - originaal Ross-Tech HEX-V2 + VAG CAN PRO (VCP) diagnostikakaabel.. Kirjuta murest ja leiame lahenduse!
Võta ühendust Le VW Freaks facebookis

mauh
Huviline
Telefon: +358401715165
Auto: Passat B7 103kw Bluemotion TDI
Tänatud: 2 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mauh »

mina vahetasin seda moodulit sealt, kuna mul olid tuled tagant lahti lõigatud ja ymber ehitatud siis minu autol nende rõngaste vahetamine toimis. aga yldiselt on lihtsam uus tuli osta:)
Kunagi pole liiga palju lisvarustust! Kui tunned , et sulle jääb väheks tule ytle , ja panen juurde :) +358401715165. lhallimae@gmail.com
http://mauh-vw.blogspot.fi/

copilot
Huviline
Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas copilot »

Ai kurjam jälle...topime masinad täis "high tech" elektroonikat mis läbipõlemisel maksab ilmselt ulme hinda vs vanakooli tehnikaga seoses(ka tol ajal kehtinud hindadega võrreldes). ingel [VW Bot: "Keel korda!"], LED peaks kestma ikka ulme rohkem kui hõõgniit....v selle juhtsüsteem on sama "vastupidav" nagu hõõgpirn? V on see tänapäeva autotootja poolne järgmine näide sellest kuidas mingi tühise asja remonti võimalikult keeruliseks ja kalliks ajada?

ingel [VW Bot: "Keel korda!"],vanas süstesmis olev kvaliteetne LED toimib kah vist paremini ja kauem kui tänapäevane tehase komplekt! :clap:
Viimati muutis copilot, 19 Mai 2015, 01:23, muudetud 1 kord kokku.
Diesel Power KEEPS ME GOING

GTI
Moderaator
Auto: G3 3.0 VR6 N/A
Tänanud: 82 korda
Tänatud: 177 korda

Lugemata postitus Postitas GTI »

copilot kirjutas:AV on see tänapäeva autotootja poolne järgmine näide sellest kuidas mingi tühise asja remonti võimalikult keeruliseks ja kalliks ajada?
Autode remont lõppes eelmise sajandi 90-ndatel ära kui lõppes ka autode tootmine, tänapäeval vahetatakse ainult varuosi.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..

Vasta

Mine “Elektroonika”