2009a Tiguani radiaatoritala vahetuse probleemid
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Kas äkki keegi teab, kas 2009a Tiguanil peab jahutusvedeliku ja freooni kliimast välja laskma(et asjad eest võtta), kui tahan vahetada esiotsa radiaatoritala?
Või pääseb nii, et lasen lihtsalt asjad lahti, radikas jne eemale, vahetan tala ära ja kogu moos?
Otsisin, otsest juhendit kuskilt ei leidnud.
Jupp millest jutt siis:
Või pääseb nii, et lasen lihtsalt asjad lahti, radikas jne eemale, vahetan tala ära ja kogu moos?
Otsisin, otsest juhendit kuskilt ei leidnud.
Jupp millest jutt siis:
- volksusees1
- Huviline
- Tänatud: 3 korda
kui midagi kusagilt august pole läbi aetud, siis peaks nagu saama
- tito
- Huviline
- Tänatud: 221 korda
Seda peast ei mäleta aga minu meelest jooksid paremast nö jalast kliima torud läbi @jussike- teab täpsustada 

BMW, Mazda, Ford, Jaguar, Land Rover,Volvo ja BYD on uus VAG
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 56 korda
- Tänatud: 585 korda
Head soovitused sul

Kuna ma ise pole üle 10a ühtegi autot remontinud, siis 100% tõde ei saa ma pakkuda. Kuid mäletamist järgi ei ole vaja vedelikke välja lasta. Terve radika pakk peaks koos ülemiste patjadega auto külge jääma.
Kui just A/C radikat ei pea ennem ettepoole ära võtma, aga see võib ka jääda torude otsa "rippuma" ja tühjendada pole vaja. Seda näed kohe kui pampri oled maha võtnud, kui A/C torud keeravad über raami, siis pead ennem A/C radika eemaldama, kui sa torusi ei näe, siis saad terve radika paki korraga auto külge jätta.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
-
- Klubiline
- Auto: G1 Cabrio - Passat B7 -G5 GTI
- Tänanud: 89 korda
- Tänatud: 43 korda
Tuleb kogu radiaatori pakk ühes-tükis välja. Kuid ettevaatust torudega(seda just kondi omadega) et ei painutaks sest nad ikka suht õrnad!
kui tõesti ON vaja minuga rääkida ja TÕESTI tahaks miskit tarka öelda siis tel: 56639927